Οι περισσότερες μάρκες της αγοράς διαθέτουν σημαντικές προωθητικές ενέργειες για τα μοντέλα τους, παρέχοντας έτσι έξτρα οφήλε στον αγοραστή

Τιμές αυτοκινήτων σε... κρίση!

283.363 Επισκέψεις στο άρθρο

Αποκτήστε τα νέα, καθώς και τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς με εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και τα 3.800 ευρώ. Διαβάστε αναλυτικότερα όλες τις τρέχουσες προσφορές των εταιρειών παρακάτω και επιλέξτε το επόμενό σας αυτοκίνητο!

Οι προσφορές των εταιρειών αυτοκινήτου σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε ακόμα πιο εύκολα καινούριο αυτοκίνητο. Αφού λοιπόν «φτιάξατε τα αυτοκίνητα των ονείρων σας» , δείτε και ποιες είναι οι προφορές-εκπτώσεις για όλες τις εταιρείες της αγοράς.

Ανάμεσα στις προσφορές θα συναντήσουμε εκπτώσεις για τα δημοφιλέστερα μοντέλα της αγοράς, όπως το best seller Υaris που έχει έκπτωση 500 ευρώ ή το Qashqai που μπορεί να γίνει δικό σας με όφελος έως και 1.500 ευρώ. Προσφορές θα συναντήσουμε και στα νεότερα μοντέλα της αγοράς, όπως το Clio που έχει έκπτωση 500 ευρώ στη βασική του έκδοση, το Corsa που έρχεται με δώρο έξτρα εξοπλισμό αξίας έως και 1.030 ευρώ, αλλά και τα νέα Kia ΧCeed και Hyundai i10, αμφότερα με εκπτώσεις έως και 800 ευρώ.

Όφελος έως και 3.800 ευρώ
Σε πολλές περιπτώσεις το οικονομικό όφελος μπορεί να είναι και αρκετά μεγάλο, όπως για παράδειγμα στο Fiat Panda με φυσικό αέριο (έκπτωση 1.260 ευρώ) ή το Jeep Compasss, στο οποίο η μείωση της τιμής κυμαίνεται από 2.800 - 3.800 ευρώ. Αντίστοιχα μεγάλες εκπτώσεις θα συναντήσουμε και στο Honda CR-V με όφελος έως και 3.300 ευρώ, στο Mitsubishi Eclipse Cross με το ποσό της προσφοράς να φτάνει τα 2.000 ευρώ, αλλά και στο Skoda Karoq, με το κέρδος να φτάνει μέχρι και τα 3.692 ευρώ. Πέραν τον παραπάνω σημαντικές εκπτώσεις προσφέρουν η Ford και η Peugeot, ενώ άλλες εταιρείες όπως η Citroen και η DS προσφέρουν προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα.

Διαβάστε αναλυτικά τις προσφορές όλων των εταιρειών στις «επόμενες σελίδες» ή αλλιώς...
Περάστε δημιουργικά τον χρόνο σας «παίζοντας» με τους διαμορφωτές των εταιρειών:

1ο μέρος | Τα Toyota, Peugeot, Ford & Mercedes των ονείρων μας

2ο Μέρος | Φτιάξε Hyundai, Nissan, Citroen & Renault όπως τα θέλεις


3ο μέρος | Volkswagen, Opel & Fiat όπως τα ονειρεύεσαι

4ο μέρος | Kia, SEAT, Audi & Skoda στα γούστα σου

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto