Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Tesla και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Tesla και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Προσιτό Tesla έρχεται ως αντίπαλος του VW ID.3

3.118 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2022)

Νέο βασικό μοντέλο ετοιμάζει η Tesla, που θα καθίσει στην γκάμα της εταιρείας κάτω από το Model 3 και τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια μας δείχνουν μια πρώτη εικόνα της εξωτερικής του εμφάνισης.

Το έχει ανακοινώσει ο Musk

Πριν από λίγο διάστημα ο ιδρυτής της Tesla, Elon Musk είχε γνωστοποιήσει σε δηλώσεις του ότι η εταιρεία του εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου, που θα καθίσει στη βάση της γκάμας της εταιρείας. Το εν λόγω ηλεκτρικό, είχε πει, πως θα έχει μικρότερο κόστος παραγωγής από τα Model 3 και Y, θα είναι πιο φθηνό σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης, αλλά και πιο μικρό σε μέγεθος, απ’ το Model 3.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανεξάρτητα σχέδια μας προϊδεάζουν για την σχεδίασή του

Οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress καταπιάστηκαν με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δημοσιεύοντας τα δικά τους ανεξάρτητα σχέδια που προσπαθούν να ερμηνεύσουν την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει. Στην ουσία αυτό που μας δείχνουν τα σχέδια είναι ένα μικρότερο Model 3, το οποίο είναι ξεκάθαρο πως αποτέλεσε την έμπνευση των σχεδιαστών.

Αντίπαλος για το VW ID.3

Ανεξάρτητα από την εμφάνιση που θα διαθέτει το πιο προσιτό Tesla, στόχος του θα είναι να γίνει ένας ισχυρός αντίπαλος για τα συμβατικά οικογενειακά χάτσμπακ, με μήκος περίπου 4,4 μέτρα, όπως για παράδειγμα το VW ID.3. Φυσικά η Tesla θέλει να πάρει μεγάλο μερίδιο της αγοραστικής πίτας και για αυτό ο Musk ανέφερε πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πλέον ο κορυφαίος στόχος για τους μηχανικούς της Tesla.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto