• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Hyundai i30 N θα χρησιμοποιηθεί σαν πρότυπο για όλα τα μοντέλα της νοτιοκορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας που θα λανσαριστούν στο μέλλον.

Ο επικεφαλής του τμήματος Ν της Hyundai, κ. Κlaus Koster δήλωσε: «Είμαστε ήδη γνωστοί σαν μια μάρκα που παράγει αξιόπιστα και ποιοτικά αυτοκίνητα σε όμορφη σχεδίαση.»

Ο Koster δήλωσε: «Θα είναι πολύ ωραίο αν σε 10-15 χρόνια οι άνθρωποι θεωρούν την Hyundai μια μάρκα που φτιάχνει fun to drive αυτοκίνητα.»

Πρότυπο το Hyundai i30 N

Διαβάστηκε από 4649 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Με δηλώσεις του ο Κoster, επικεφαλής της Hyundai N, σημείωσε ότι τα μελλοντικά μοντέλα της Hyundai θα βασιστούν στο i30 N και θα γίνουν πιο διασκεδαστικά στην οδήγηση.

 
Η Hyundai είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συγκέντρωσε από την ανάπτυξη του i30 N στην παραγωγή άλλων μελλοντικών μοντέλων της, ώστε να τους δώσει πιο fun to drive χαρακτήρα.

Ο επικεφαλής του τμήματος Ν της Hyundai, κ. Κlaus Koster δήλωσε: «Είμαστε ήδη γνωστοί σαν μια μάρκα που παράγει αξιόπιστα και ποιοτικά αυτοκίνητα σε όμορφη σχεδίαση. Τώρα έχουμε την τεχνογνωσία να προσθέσουμε και σπορτίφ χαρακτήρα στα αυτοκίνητα μας, κάτι που αρέσει στους Ευρωπαίους».
 
Το νέο Hyundai i30 N θα χρησιμοποιηθεί σαν πρότυπο για όλα τα μοντέλα της νοτιοκορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας που θα λανσαριστούν στο μέλλον. Ο Koster δήλωσε: «Θα είναι πολύ ωραίο αν σε 10-15 χρόνια οι άνθρωποι θεωρούν την Hyundai μια μάρκα που φτιάχνει fun to drive αυτοκίνητα. Δουλέψαμε σκληρά για να φτιάξουμε το i30 N και αυτό θα μας βοηθήσει με όλα τα μοντέλα μας.