Το Hyundai i20 WRC εφοδιάζεται με τον 4κύλινδρο 1,6 λτ. και με σύστημα άμεσου ψεκασμού και τούρμπο.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Hyundai i20 WRC εφοδιάζεται με τον 4κύλινδρο 1,6 λτ. και με σύστημα άμεσου ψεκασμού και τούρμπο.

Πρώτα τεστ για το Hyundai i20 WRC

4.951 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2013)

Η κορεάτικη φίρμα δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τη δοκιμή που πραγματοποίησε το i20 WRC, το οποίο θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Μόντε Κάρλο στις αρχές του 2014.

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η Hyundai ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στον κόσμο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι (WRC) και από τότε παρακολουθούσαμε την κορεάτικη φίρμα να «χτίζει» με την ησυχία της την ομάδα με την οποία θα εκπροσωπείται. Η βάση του αγωνιστικού τμήματος βρίσκεται στη Γερμανία και εκεί είχε ξεκινήσει να «προετοιμάζεται» το i20 WRC.
Τελικά, αρκετές φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν πρόσφατα από την αυτοκινητοβιομηχανία με πρωταγωνιστή το αγωνιστικό i20, το οποίο βασίζεται στην hatchback έκδοση που πωλείται παγκοσμίως. Οι εικόνες απαθανάτισαν το μοντέλο να πραγματοποιεί τις πρώτες δοκιμές του και να θυμίσουμε ότι οι οδηγοί που υπέγραψαν συμφωνία με τη κορεάτικη εταιρεία είναι οι Chris Atkinson, Juho Hanninen and Bryan Bouffier. Οι τρεις τους βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι για να οδηγήσουν και να αξιολογήσουν το αγωνιστικό μοντέλο, ώστε να είναι έτοιμο για το ντεμπούτο του στο ράλι του 2014 και συγκεκριμένα στον 1ο αγώνα του Monte-Carlo, τον Ιανουάριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto