Το νέο Q8 θα λανσαριστεί στην Ευρώπη αυτό το φθινόπωρο.

Το νέο Q8 θα λανσαριστεί στην Ευρώπη αυτό το φθινόπωρο.

Η καμπίνα όπως άλλωστε θα περίμενε κανείς είναι ιδιαίτερα πολυτελής.

Πρώτες εικόνες για Q8

2.907 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2018)

Στην δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Audi Q8 που θα παρουσιαστεί σύντομα. Δείτε το.

To νέο Audi Q8 μπορεί να είναι έτοιμο να παρουσιαστεί, ωστόσο ήδη διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του επερχόμενου μοντέλου στο διαδίκτυο, την ίδια στιγμή που αποκαλύφτηκαν και κάποιες πληροφορίες.

Το Q8 διατηρεί πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία των Q8 και Q8 Sport concepts υιοθετώντας πιο σπορτίφ χαρακτήρα σε σχέση με το Q7. Στον πρόβολο, το μάτι πέφτει αμέσως στην εξαγωνική γρίλια που συνδυάζεται με γκρι περίγραμμα και λεπτομέρειες χρωμίου, ενώ συνοδεύεται με δύο μεγάλους εισαγωγείς αέρα και δύο πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα LED. Στο πίσω μέρος, η δυναμική σχεδίαση του μοντέλου εκδηλώνεται με μια μικρή αεροτομή στο τέλος της αρκετά coupe οροφής του νέου Q8 και των δύο τετραγωνισμένων απολήξεων της εξάτμισης. Ανάμεσα, βρίσκονται δύο σπορτίφ φωτιστικά σώματα που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πίσω μέρους.
 
Όσον αφορά το εσωτερικό, η καμπίνα, όπως άλλωστε θα περίμενε κανείς, είναι ιδιαίτερα πολυτελής και ακολουθεί τα πρότυπα που έχουν θέσει τα Α6 και Α8 που παρουσιάστηκαν τους προηγούμενους μήνες. Μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι ο οδηγός θα έχει στα χέρια του ένα επίπεδο χαμηλά τιμόνι ενώ πέρα από την ψηφιακό πίνακα οργάνων τελευταίας τεχνολογίας, υπάρχει και άλλη μία οθόνη infotainment για την διασκέδαση των επιβατών και τον έλεγχο του κλιματισμού. Τέλος, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 605 λίτρα ενώ χωρίς τα πίσω καθίσματα, θα αυξάνεται μέχρι και τα 1.755 λίτρα.

Στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, το μοντέλο αναμένεται να εξοπλιστεί τόσο σε βενζίνη όσο και σε diesel σε συνεργασία με ήπια υβριδική τεχνολογία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχει σίγουρα στην γκάμα ο V6 3,0 λίτρων κινητήρας των 340 ίππων αλλά και δύο τουλάχιστον σύνολα πετρελαίου, με το πρώτο να παράγει 231 και το δεύτερο και πιο ισχυρό να φτάνει τα 286 άλογα.

Το νέο Q8 θα λανσαριστεί στην Ευρώπη αυτό το φθινόπωρο.

PEIRAIOS LEASING
OPEL