Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Cayenne ήρθαν στο φως.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Cayenne ήρθαν στο φως.

Πρώτες εικόνες της νέας Porsche Cayenne

31.470 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2017)

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας Cayenne, οι πρώτες φωτογραφίες της ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Δείτε τι πρέπει να αναμένουμε.

Oι πρώτες φωτογραφίες από την νέα Porsche Cayenne ήρθαν στο φως στο διαδίκτυο λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά σύνολα.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά σύνολα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν ότι το νέο μοντέλο έχει λάβει μια ελαφρώς ανανεωμένη γρίλια στο πρόβολο της με μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα και λεπτού σχήματος φωτιστικά σώματα πορείας LED σε συνδυασμό και με ένα καπό με πιο έντονες νευρώσεις. Παρατηρούμε επίσης πιο σπορτίφ «ουρανό» και ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο. Στο πίσω μέρος, το μάτι πέφτει στα νέα φωτιστικά σώματα δάνειο από την Panamera Sport Turismo.
 
Οι διαρροές αναφέρουν ότι παρά τις μικρές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, ο εσωτερικός διάκοσμος θα είναι αρκετά αναβαθμισμένος με επένδυση από δέρμα, ξύλο και έναν νέο πίνακα οργάνων. Επιπλέον, σίγουρη θεωρείται η παρουσία μιας οθόνης infotainment μεγάλου μεγέθους και νέας κεντρικής κονσόλας, επηρεασμένη και αυτή αρκετά από την αντίστοιχη της Panamera.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά σύνολα αλλά φαίνεται πως στην αρχή θα πρέπει να αναμένουμε να λανσαριστεί με έναν 3,0 λτ V6 απόδοσης 330 ίππων και 448 Nm ροπής, έναν διπλό turbo 2,9 λτ. V6 απόδοσης 440 αλόγων και 548 Nm ροπής. Aργά ή γρήγορα θεωρείται σίγουρη η προσθήκη κάποιας υβριδικής έκδοσης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto