Το νέο Κοrando.

H μάρκα υιοθετεί την σχεδιαστική γλώσσα «Blaze Cockpit».

Πρώτες εικόνες του νέου SsangYong Korando

3.190 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2019)

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως για το νέο Korando.

Τις πρώτες εικόνες καθώς και κάποιες πρώτες πληροφορίες από το ολοκαίνουριο Korando που πρόκειται να παρουσιαστεί αυτόν το μήνα και να κάνει ντεμπούτο μπροστά στα μάτια του κοινού στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης έκανε γνωστές η SsangYong.

To Korando στην τέταρτη γενιά του φαίνεται πως θα λάβει σημαντικές επιρροές από τα G4 Rexton και Tivoli. Συγκεκριμένα, πολλές είναι οι ομοιότητες στον πρόβολο του μοντέλου και κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων (μπροστά και πίσω) και των αεραγωγών. Φανερές είναι και κάποιες μικρές ομοιότητες με το e-SIV concept που παρουσιάστηκε πέρυσι στην Γενεύη, ωστόσο η συνολική του σχεδίαση είναι σαφώς λιγότερο ριζοσπαστική.
 
Στον εσωτερικό του διάκοσμο, η μάρκα υιοθετεί την σχεδιαστική γλώσσα «Blaze Cockpit». Το μάτι πέφτει στην 10,25 ιντσών οθόνη αφής που υποστηρίζει στο σύστημα infotainment και βρίσκεται ενσωματωμένη μέσα στο ταμπλό, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι 9 ιντσών και είναι πλήρως ψηφιακός. Η εταιρεία υπόσχεται πως ο αποθηκευτικός χώρος του πορτ-μπαγκάζ φτάνει τα 551 λίτρα.

Στην Κορέα, το νέο Korando θα είναι διαθέσιμο με ένα 1.600άρι μοτέρ πετρελαίου, με την μάρκα πάντως να μην έχει αποκαλύψει ούτε την ισχύ ούτε και τις επιδόσεις του. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.
 

NEO TRAFIC
skoda