Το 2ης γενιάς Aygo βασίζεται στην πλατφόρμα των… ξαδερφιών εκ Γαλλίας, του νέου Peugeot 108 και Citroen C1.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το 2ης γενιάς Aygo βασίζεται στην πλατφόρμα των… ξαδερφιών εκ Γαλλίας, του νέου Peugeot 108 και Citroen C1.

Ιδού το νέο Toyota Aygo

15.981 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2014)

Tο επίσημο ντεμπούτο του έκανε στο Σαλόνι της Γενεύης το -2ης γενιάς- Toyota Aygo, το οποίο φέρει -αναμφίβολα- έναν πιο δυναμικό σχεδιασμό.

Το νέο Toyota Aygo έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το 2ης γενιάς Aygo βασίζεται στην πλατφόρμα των… ξαδερφιών εκ Γαλλίας, του νέου Peugeot 108 και Citroen C1, όμως η ιαπωνική φίρμα επέλεξε να διαθέτει σχεδιαστικά μία διαφορετική εμπρόσθια μάσκα, καθώς και ένα ιδιαίτερο πίσω τμήμα. 
Το νέο Toyota Aygo διατίθεται τόσο σε 3θυρο όσο και σε 5θυρο αμάξωμα, ενώ υπάρχει και έκδοση με την ανοιγόμενη οροφή (TOP), κάτι που έχουμε δει από το νέο «ανοιχτό» 108 και C1. Στο περίπτερο της ιαπωνικής φίρμας όμως συναντήσαμε το  Aygo, το οποίο αποτελεί προφανώς μία μοναδική και ιδιαίτερη έκδοση του μίνι μοντέλου.
Η «ομάδα των τριών» εφοδιάζονται με τον ίδιο 3κύλινδρο 1,0 λτ. 68 ίππων κινητήρα, ο οποίος στέλνει τη ροπή στον εμπρός άξονα μέσω του χειροκίνητου κιβώτιου ταχυτήτων 5 σχέσεων. Τα τρία μοντέλα θα κατασκευάζονται στην Τσεχία, ενώ δεν πρόκειται να δούμε -σύμφωνα με τα λεγόμενα της Peugeot- diesel κινητήρες μιας και είναι ακριβοί για την ανάπτυξη και κατασκευή τους ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6.

Πολύ ιδιαίτερο το πίσω τμήμα του νέου Toyota Aygo.

Πολύ ιδιαίτερο το πίσω τμήμα του νέου Toyota Aygo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto