Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται από τον 1.500άρη SkyActiv-G στην βενζίνη και τον 1.800άρη SkyActiv-D σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Το ανανεωμένο Mazda2 επωφελείται από κάποια στοιχεία της νέας αρχιτεκτονικής Skyactiv.

Το ανανεωμένο Mazda2 τιμάται από 1,544,400 γιεν (12.730 ευρώ) έως 2,619,000 γιεν (21.588 ευρώ).

To ανανεωμένο Μazda2

29.445 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2019)

Η Mazda προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου της «μικρού» προσφέροντάς του νέα εμφάνιση και μεγαλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό. Δείτε το.


Στην παρουσίαση του ανανεωμένου Mazda2 για την αγορά της Ιαπωνίας προχώρησε η φίρμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως έχουν ξεκινήσει ήδη οι προ-παραγγελίες για το μοντέλο, μια μέρα μόλις αφού σας αποκαλύψαμε την πρώτη εικόνα που διέρρευσε σε ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Ο πρόβολος του μοντέλου είναι σημαντικά διαφοροποιημένος: Τα φωτιστικά σώματα έχουν μεγαλώσει και ακουμπούν πλέον πάνω στην νέα κυψελωτή γρίλια που διατηρεί το ίδιο μέγεθος αλλά μοιάζει πλέον περισσότερο στο μεγαλύτερο Mazda3. Ριζικά ανασχεδιασμένος είναι ο μπροστινός προφυλακτήρας πάνω στον οποίο ενσωματώνονται πλέον δύο λεπτά φώτα LED σε οριζόντια διάταξη αντικαθιστώντας τα στρογγυλά φώτα ομίχλης του τρέχοντος μοντέλου. Στο Mazda2 προσφέρεται πλέον ένα νέο σετ από 16άρες πολυάκτινες ζάντες, ενώ η εταιρεία κάνει λόγο πως έχουν μειωθεί σε ένταση οι ήχοι που ακούγονται μέσα στην καμπίνα.

Το ανανεωμένο Mazda2 επωφελείται από κάποια στοιχεία της νέας αρχιτεκτονικής Skyactiv στους τομείς των καθισμάτων και της ανάρτησης με σκοπό να βελτιωθούν τα επίπεδα άνεσης του οδηγού και των άλλων επιβατών. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του μοντέλου στην Ιαπωνία περιλαμβάνει το Radar Cruise Control με λειτουργία Stop & Go, σύστημα διατήρησης λωρίδας, προσαρμοζόμενα LED φωτιστικά σώματα, συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Αndroid Auto, G-Vectoring Control Plus για μεγαλύτερη πρόσφυση, κ.α

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται από τον 1.500άρη SkyActiv-G στην βενζίνη και τον 1.800άρη SkyActiv-D σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Σημειώνουμε πως όταν το μοντέλο λανσαριστεί στην Ευρώπη είναι πολύ πιθανόν η παλέτα των μοτέρ να είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την επιλογή στο πετρέλαιο, αφού στην ευρωπαϊκή αγορά υπάρχει η επιλογή του 1.500άρη turbo diesel κινητήρα ισχύος 105 ίππων. Το ανανεωμένο Mazda2 τιμάται από 1,544,400 γιεν (12.730 ευρώ) έως 2,619,000 γιεν (21.588 ευρώ) στην ιαπωνική αγορά, ενώ το πέρασμά του στην Ευρώπη αναμένεται το επόμενο διάστημα.

NEO PROACE
NISSAN