Σχεδιαστικά, πρόκειται για ένα πολύ φουτουριστικό μοντέλο.

Το πίσω μέρος είναι αρκετά ξεχωριστό.

Η καμπίνα έχει χώρο για τρεις επιβάτες.

Πρώτες φώτο της Speedtail

15.666 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2018)

Στο φως ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Speedtail, λίγο πριν την παρουσίασή της. Δείτε την.

Οι πρώτες εικόνες για τη McLaren Speedtail ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Σχεδιαστικά, πρόκειται για ένα πολύ φουτουριστικό μοντέλο, αν και υπάρχουν έκδηλες οι ομοιότητες του με άλλα μοντέλα της μάρκας όπως η πιο πρόσφατη McLaren Senna, μέσω των φωτιστικών σωμάτων και του μυώδους καπό. Η οροφή είναι φυσικά πολύ αεροδυναμική και εμφανώς κεκλιμένη, ενώ στο πλαϊνό μέρος, το μοντέλο θα υιοθετήσει ένα πολύ νευρώδες αμάξωμα. Το πίσω μέρος είναι αρκετά ξεχωριστό σε σχεδίαση λόγω του μεγάλου του όγκου, ενώ ο πολύ σπορτίφ διαχύτης και τα τελευταίας τεχνολογίας πίσω φωτιστικά σώματα συνθέτουν ένα πολύ «επιθετικό» σε σχεδίαση στυλ.
 
Η καμπίνα έχει χώρο για τρεις επιβάτες, ωστόσο η θέση του οδηγού βρίσκεται εμφανώς στο κέντρο της, με τα άλλα δύο καθίσματα ελαφρώς πιο πίσω. Πίσω από το τιμόνι βρίσκονται τρεις τεραστίων διαστάσεων οθόνες ενώ στις γωνίες βρίσκονται δύο LCD μικρές oθόνες, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τους παραδοσιακούς καθρέπτες.

Η ισχύς θα πηγάζει από ένα V8 twin-turbo μοτέρ που θα πλαισιώνεται από ένα ηλεκτρικό σύστημα με την συνολική ιπποδύναμη να ξεπερνά τα 1.000 άλογα, κάνοντας την Speedtail, σύμφωνα με την McLaren, το πιο γρήγορο μοντέλο που έχει βγει από τις γραμμές παραγωγής της.

Και τα 106 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν έχουν ήδη προ-παραγγελθεί, παρά το γεγονός πως η τιμή τους είχε διαμορφωθεί στα 1,9 εκατομμύρια ευρώ.

AUTOFIT PASXA
Audi