4 φωτογραφίες »

Tο στυλ του GV70 δεν απομακρύνεται πολύ από αυτό του GV80.

Πρώτες teaser εικόνες του Genesis GV70

1.708 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2020)

Τις πρώτες επίσημες teaser εικόνες του νέου GV70 δημοσίευσε η Genesis, ενόψει της επίσημης αποκάλυψης του μοντέλου τις προσεχείς εβδομάδες.


Η Genesis εργάζεται πάνω σε αρκετά νέα μοντέλα, ένα από τα οποία είναι και το επερχόμενο GV70, που θα έρθει για να καθίσει κάτω από το GV80 το οποίο είδαμε επισήμως πριν από κάποιους μήνες. Έτσι το premium παρακλάδι της Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του μοντέλου, το οποίο ωστόσο φορά ολόσωμο καμουφλάζ.
 
Παρά λοιπόν την απόκρυψη των σχεδιαστικών λεπτομερειών λόγω του καμουφλάζ, παρατηρούμε πως το στυλ του GV70 δεν απομακρύνεται πολύ από αυτό του GV80. Το μοτίβο των χωρισμένων φωτιστικών σωμάτων δίνει και εδώ το παρών, όπως και η επιβλητική ευρεία μάσκα που θυμίζει ασπίδα. Αρκετά μεγάλοι είναι και οι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα, ωστόσο φαίνεται πως είναι τοποθετημένοι μόνο για εμφάνιση.
 
Πέραν των κοινών στοιχείων με το GV80, πολλές είναι οι πιθανότητες το Genesis GV70 να έχει πολλά κοινά με το G70, το οποίο έλαβε ένα facelift, νωρίτερα αυτό το μήνα. Η ανανέωση του κορεατικού σεντάν μας δίνει μία πρώτη ιδέα για τη δομή της καμπίνας του SUV, όπου πιθανότατα θα βρίσκεται ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 10,25 ιντσών.
 
Τέλος για το κομμάτι των μηχανικών συνόλων, η φημολογία που έχει υπάρξει κάνει λόγο πως το πολυτελές SUV θα έχει στη γκάμα του ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος θα βρεθεί στη βάση, ενώ δεν αποκλείεται και η ύπαρξη μίας ισχυρότερης έκδοσης με τον V6 3,3 λίτρων κινητήρα που έχει το Stinger GT.   

Η Genesis λέει πως το μοντέλο θα αποκαλυφθεί σύντομα, οπότε είμαστε σε αναμονή. 

NEO TRAFIC
moto