4 φωτογραφίες »

Πρώτες τιμές για την Mercedes-Maybach S-Class

8.564 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2021)

Η πιο πολυτελής έκδοση της S-Class λανσαρίστηκε στην Ευρώπη σε δύο εκδόσεις (S 580 & S 680) με τις τιμές να ξεκινούν από 164.565 ευρώ.

Tην εμπορική της πορεία σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης ξεκίνησε η πολυτελέστατη Mercedes-Maybach S-Class, προσφέροντας νέα επίπεδα άνεσης και τα τελευταία συστήματα τεχνολογίας που έχει στην διάθεσή της η Mercedes.


Η πολυτελής ναυαρχίδα της Mercedes ξεκίνησε την καριέρα της σε δύο εκδόσεις.

Η πολυτελής ναυαρχίδα της Mercedes ξεκίνησε την καριέρα της σε δύο εκδόσεις.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>


To μεταξόνιο είναι μεγαλύτερο κατά 18 εκατοστά σε σχέση με την S-Class, ώστε οι πίσω επιβάτες να έχουν ακόμη περισσότερο χώρο για τα πόδια τους. Οι καινοτομίες ωστόσο ξεκινούν πριν ακόμα ο επιβάτης εισέλθει μέσα το όχημα καθώς, πλέον, με ένα κουμπί πάνω στο κλειδί, το αυτοκίνητο μπορεί να ανοίξει την πόρτα μόνο, αφού πρώτα ελέγξει πως είναι ασφαλές να το κάνει. Μέσα την καμπίνα, αφού ο πίσω επιβάτης κλείσει μια μια απλή κίνηση του χεριού του την πόρτα, ηλεκτρονικά προσαρμοζόμενα καθίσματα που προσφέρουν πλήθος λειτουργιών τον υποδέχονται, με τον προαιρετικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει μια σειρά από καλούδια όπως ειδικό φινίρισμα από ξύλο, ψυγείο για σαμπάνια κ.α.

Ακόμα, στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται 5 οθόνες για το σύστημα infotainment. Μία 12,8 ιντσών βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό, μια με 12,3 ίντσες που αφορά τον πίνακα οργάνων, δύο 11,6 ιντσών οθόνες βρίσκονται πίσω από κάθε μπροστινό κάθισμα για την διασκέδαση των επιβατών, ενώ τέλος, άλλη μία ακόμη αποσπώμενη οθόνη βρίσκεται στο κέντρο του πίσω μέρους της καμπίνας. Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως η Mercedes έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην «αποστείρωση» της καμπίνας από εξωτερικούς ήχους χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία που «ακυρώνει» τους ενοχλητικούς θορύβους πριν αυτοί φτάσουν στο αυτί του επιβάτη.

Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται 5 οθόνες για το σύστημα infotainment.

Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται 5 οθόνες για το σύστημα infotainment.


Στην Γερμανία, οι τιμές της νέας Mercedes-Maybach S-Class ξεκινούν από 164.565 ευρώ στην έκδοση S 580 4Matic που αποτελείται από έναν ήπια υβριδικό V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 λίτρων με ισχύ 496 άλογα και 700 Nm ροπής με το ηλεκτρικό σύστημα των 48V να προσφέρει επιπλέον 21 άλογα για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Στην κορυφή, στην έκδοση S 680 4Matic, βρίσκουμε φυσικά τον V12 κινητήρα twin-turbo 6,0 λίτρων κινητήρα που προσφέρει 612 ίππους και δίνει τη δυνατότητα στην Maybach S 680 να φτάσει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα. Η τιμή της στην Γερμανία ξεκινά από 217.323 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>

Mercedes
test center