H οροφή μπορεί τόσο να ανοίξει όσο και να κλείσει τη στιγμή που το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση με έως 30 χλμ./ώρα.

Πρώτες τιμές για το VW T-Roc cabrio

6.467 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2019)

H VW κάνει την διαφορά στην κατηγορία των compact crossover με αυτή την cabrio έκδοση του T-Roc.


Tις τιμές με τις οποίες θα διατίθεται στην εγχώρια αγορά της Γερμανίας το T-Roc cabrio ανακοίνωσε η Volkswagen. Το μικρό SUV είναι το πρώτο crossover που εξοπλίζεται με τέτοια «ανοιχτή» έκδοση στην κατηγορία των compact  αυτοκινήτων.

Το νέο μοντέλο ακολουθώντας την παράδοση του Beetle και του Golf έλαβε μία κλασική μαλακή αυτόματη οροφή, η οποία χρειάζεται εννέα δευτερόλεπτα προκειμένου να ανοίξει και να προσφέρει απεριόριστη θέα. Σύμφωνα με τη μάρκα, η οροφή μπορεί τόσο να ανοίξει όσο και να κλείσει τη στιγμή που το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση με έως 30 χλμ./ώρα, ενώ να σημειωθεί πως ξεκλειδώνει και κλειδώνει ηλεκτρομηχανικά.

Εξωτερικά, όπως είναι φυσικό το μοντέλο πέραν των προφανών και απαραίτητων αλλαγών για να μετατραπεί σε κάμπριο δεν έχει αλλάξει την εμφάνισή του σε σχέση με το κανονικό T-Roc, ωστόσο το T-Roc Cabriolet έχει σχεδιαστεί με ενισχυμένο πλαίσιο παρμπρίζ και κάποιες περαιτέρω κατασκευαστικές τροποποιήσεις για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια.

Ο τρικύλινδρος 1,0 λίτρου που προσφέρει 115 ίππους και 200 Nm ροπής τιμάται στην βασική έκδοση από 27.495 ευρώ, ενώ ο 1,5 TSI με 150 ίππους και 250 Nm ροπής κοστίζει από 33.000 ευρώ. Αμφότεροι συνεργάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ως στάνταρ ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων είναι επίσης διαθέσιμο προαιρετικά.
 

Toyota
test center