Δοκιμάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota Aygo με τον αναβαθμισμένο σε ισχύ κινητήρα και σας αναφέρουμε.

Στην πόλη το Aygo είναι απολαυστικό, με την ζωντάνια του κινητήρα και τον ευκολοδήγητο χαρακτήρα του να κερδίζουν κάθε οδηγό. Εκτός, παραμένει ένα ασφαλές και άνετο μίνι αυτοκίνητο.

Zoom στις λεπτομέρειες του ανανεωμένου Toyota Aygo.

Zoom στις λεπτομέρειες του ανανεωμένου Toyota Aygo.

Πρώτη Δοκιμή: Ανανεωμένο Toyota Aygo

25.447 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2018)

Το Toyota Aygo περνάει στην επόμενη φάση της επιτυχημένης του καριέρας και ανανεώνεται αισθητικά, αποκτώντας παράλληλα και έναν πιο «ραφιναρισμένο» κινητήρα 72 ίππων παραμένοντας... επίτιμος δημότης της πόλης.

What is new
- 1.000άρι με 72 ίππους
- «Καίει» 5,2 λτ./100 χλμ.
- Τιμή από 9.890 ευρώ (με προωθητικό πρόγραμμα)

Το δημοφιλές στην αγορά των μίνι αυτοκινήτων Toyota Aygo διανύει αισίως τον 13ο χρόνο του στην αγορά και έχει καταφέρει σε αυτό το διάστημα να κερδίσει με τον χαρακτήρα και τις ικανότητές του, τον τίτλο του «πολυεργαλείου». Γιατί, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα αστικού προσανατολισμού αυτοκίνητο; Φυσικά σε αυτή του την πορεία σημαντικό ρόλο διαμόρφωσε η δεύτερη γενιά του μοντέλου (το 2014) η οποία πήγε ένα βήμα παρακάτω την έννοια «αστικός χαρακτήρας» του Aygo όπως το ξέρουμε μέχρι σήμερα. Αυτή η γενιά τώρα γίνεται πιο επίκαιρη σε αισθητικό και εξοπλιστικό επίπεδο, αποκτά περισσότερες εκδόσεις (10 στο σύνολο) και ευρείες δυνατότητες εξατομίκευσης για να «κερδίσει» και πάλι το νεανικό κοινό για το οποίο προορίζεται, ενώ τέλος, δέχεται και μια βελτιωμένη εκδοχή του ικανού 3κύλινδρου κινητήρα που του χαρίζει μεγαλύτερη τιμή ροπής, σε χαμηλότερες στροφές λειτουργίας.

Εμφάνιση: Πιο «παιχνιδιάρικο» σε σχεδίαση
Το ανανεωμένο Toyota Aygo φρέσκαρε την εμφάνισή του με στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας της Toyota, όπως τα έχουμε δει στα νεότερα μοντέλα της. Αναλυτικότερα, το κόμπακτ αμάξωμα του Aygo (3.465 χλστ.), ενσωματώνει τη νέα μπροστινή όψη των αυτοκινήτων της εταιρείας, με το χαρακτηριστικό «Χ» να τονίζεται πλέον με μια πιο τρισδιάστατη αισθητική, προσδίδοντάς του επιπλέον δυναμισμό. Ανασχεδιασμένοι είναι οι προβολείς και τα φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας, όπως και οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω. Επιπλέον, πίσω συναντάμε και πάλι ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα που διατηρούν ωστόσο την ξεχωριστή τους κάθετη σχεδίαση, ενώ τις διαφορές συμπληρώνουν οι ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου (ή τάσια στις βασικές εκδόσεις), καθώς και η χρωματική επέκταση της γκάμας του αλλά και οι νέοι χρωματικοί συνδυασμοί της οροφής και του αμαξώματος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

OPEL NEA MONTELA
test center