Το νέο Ka+ Active «δε μασάει» να πατήσει χώμα, τηρουμένων πάντα των αναλογιών και των σχετικών ορίων.

Παρά το ψηλότερο κέντρο βάρους, το Ka+ Active καταφέρνει να περιορίσει τις κλίσεις του αμαξώματος, όντας πάντα προβλέψιμο ακόμα και σε πιο σβέλτες μετακινήσεις.

Zoom στις λεπτομέρειες του Ford Ka+ Active.

Zoom στις λεπτομέρειες του Ford Ka+ Active.

Zoom στις λεπτομέρειες του Ford Ka+ Active.

Δοκιμή: Νέο Ford Ka+ Active

68.432 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2019)

Tο ανανεωμένο Ford Ka+ μπαίνει, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην σειρά των crossover εκδόσεων Active, δείχνοντας έτοιμο να «πάρει», εκτός από τους δρόμους της πόλης, και τους... χωματόδρομους.

What is new
- Το μοναδικό ντίζελ μίνι Crossover
- Αισθητικά στοιχεία από SUV
- +23 χλστ. απόσταση από το έδαφος
- Κινητήρας 1,5 λτ. με 95 άλογα
- Τιμή από 15.791 ευρώ

Η Ford εμπλούτισε τη γκάμα του ανανεωμένου μίνι μοντέλου της, Ka+, με την crossover έκδοση «Active», ενσωματώνοντας πλήθος στοιχείων από τα SUV της, χωρίς ωστόσο να αλλοιώσει τον αστικό χαρακτήρα του μεγαλύτερου σε διαστάσεις μοντέλου της κλάσης ενώ, παράλληλα, έγινε η μοναδική εταιρεία με ντίζελ πρόταση στα μίνι crossover αυτή τη στιγμή. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι ράγες οροφής, τα έξτρα προστατευτικά, η ειδική σχεδίαση των προφυλακτήρων και οι ζάντες 15 ιντσών κάνουν το Ka+ Active να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, κάτι που τονίζεται περαιτέρω και από τις διευρυμένες προς κάθε κατεύθυνση διαστάσεις του σε σχέση με το «απλό» Ka+. Πιο συγκεκριμένα το λιλιπούτειο crossover είναι μεγαλύτερο κατά 14 χλστ. σε μήκος (3.955 χλστ.), 39 χλστ. σε πλάτος (1.743 χλστ.) και 27 χλστ. σε ύψος (1.551 χλστ.) με την τελευταία μέτρηση να επωφελείται και της αυξημένης κατά 24 χλστ. απόστασης από το έδαφος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
test center