Η δυνατότητα μετακίνησης  κατά 180 χλστ.  εμπρός-πίσω του καθίσματος (ανεξάρτητα μάλιστα σε καθένα από τα 2 μέρη του σε αναλογία 60:40) απογειώνει την πρακτικότητα.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η δυνατότητα μετακίνησης κατά 180 χλστ. εμπρός-πίσω του καθίσματος (ανεξάρτητα μάλιστα σε καθένα από τα 2 μέρη του σε αναλογία 60:40) απογειώνει την πρακτικότητα.

Χώροι - Πρακτικότητα: Το Superb των SUV!

88.746 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2017)

Το νέο Skoda Kodiaq έχει αυτοκρατορικές διαστάσεις! Τόσο κοιτώντας το από έξω, όσο και όταν βρίσκεσαι στο εσωτερικό του, αφού μέχρι και 7 επιβάτες θα καθίσουν υπερβολικά άνετα, ενώ και ο χώρος αποσκευών που ξεκινάει από τα 720 λίτρα και μπορεί να φτάσει έως και τα 2.065 λτ. έρχεται ως κερασάκι στην τούρτα!

Αυτοκρατορικός χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών του Skoda Kodiaq.

Αυτοκρατορικός χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών του Skoda Kodiaq.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Επιπλέον, στον προαιρετικό εξοπλισμό του διατίθεται με ηλεκτροκίνητη πίσω πόρτα, η οποία μπορεί να ανοίξει και να κλείσει με μία μόνο κίνηση του ποδιού, ή με το πάτημα ενός πλήκτρου από το εσωτερικό. Ακόμη, στα ατού του μοντέλου είναι φυσικά το μετακινούμενο κατά 180 χλστ. πίσω κάθισμα (ανεξάρτητα μάλιστα και καθένα από τα 2 μέρη του σε αναλογία 60:40), όπως φυσικά για πρώτη φορά σε Skoda η δυνατότητα τοποθέτησης 3ης πίσω σειράς 2 καθισμάτων, που θα βολέψει παιδιά (το μοντέλο της δοκιμής ήταν 5θέσιο).

Τέλος, για την πρακτικότητα της καμπίνας δεν γίνεται λόγος χάρη στα 30 (!) συστήματα Simply Clever, επτά από τα οποία είναι καινούρια, όπως τα προστατευτικά των θυρών: χάρη στην ύπαρξη προφορτισμένων ελατηρίων, μόλις ανοίξει η πόρτα, εμφανίζεται αυτόματα ένα προστατευτικό φιλέτο που προστατεύει την άκρη της πόρτας από τα συνηθισμένα χτυπήματα στον τοίχο ενός γκαράζ ή σε διπλανά αυτοκίνητα. Μόλις η πόρτα κλείνει, το προστατευτικό διπλώνει πάλι μέσα στη θέση του στο εσωτερικό της πόρτας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto