7 φωτογραφίες »

Εντυπωσιακό σε ποιότητα, φινίρισμα, αλλά και συνολική εικόνα το ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό του Skoda Enyaq.

Eσωτερικό-Χώροι: Top ποιότητα & super πρακτικότητα

99.363 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2021)

Μπαίνοντας στην καµπίνα του Skoda Enyaq το πρώτο που θες να κάνεις είναι να σιγουρευτείς για το σήµα του κατασκευαστή. Και όχι δεν είναι… Audi, είναι Skoda. Tα υλικά δεν είναι απλά από το πάνω ράφι, αλλά αγγίζουν τα όρια του premium, όπως και το φινίρισµα ειδικά στο µοντέλο της δοκιµής µε τη φωτιζόµενη κάτω γραµµή του ταµπλό ή την ένθεση δέρµατος σε αυτό. Το σύνολο χαρακτηρίζεται από τις «καθαρές» γραµµές και τη στάνταρ τεράστια οθόνη των 13 ιντσών για το χειρισµό του infotainment. Το τελευταίο θα µπορούσε να είναι λιγότερο περίπλοκο και να απαιτεί λιγότερες ενέργειες για να φτάσεις στην τελική επιλογή.

Εντυπωσιακή η στάνταρ οθόνη των 13 ιντσών για το χειρισμό του infotainment. To τελευταίο θα μπορούσε να είναι πιο εύχρηστο.

Εντυπωσιακή η στάνταρ οθόνη των 13 ιντσών για το χειρισμό του infotainment. To τελευταίο θα μπορούσε να είναι πιο εύχρηστο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


¶λλα στοιχεία που τραβούν την προσοχή είναι το δυάκτινο, πολυλειτουργικό τιµόνι, o ψηφιακός πίνακας οργάνων που προβάλει τις απαραίτητες πληροφορίες, ο µικρός by wire επιλογέας του κιβωτίου µιας σχέσης καθώς και το Head Up Display επαυξημένης πραγματικότητας. Έτσι, αρχιτεκτονικά είναι εµφανής η προσέγγιση ενός φουτουριστικού, αλλά και φιλικού προς το χρήστη, περιβάλλοντος. Επιπλέον, η καµπίνα του Enyaq iV χαρακτηρίζεται από την απώλεια κεντρικού τούνελ, ενώ όλα τα χειριστήρια -συµπεριλαµβανοµένων και αυτών του πολλαπλών λειτουργιών τιµονιού- λειτουργούν µε την αφή ή µπουτόν ευαίσθητων σε αυτή. Είναι ξεχωριστή αυτή η «feel good» αύρα που εκπέµπει η καµπίνα του Enyaq, η οποία παράλληλα είναι και πολύ πρακτική. Η οµπρέλα στην πόρτα του οδηγού, η ξύστρα πάγου, οι θήκες για το κινητό τηλέφωνο... Όλα είναι στη θέση τους στο πνεύµα του Simply Clever που πρεσβεύει η Skoda και που συνεχίζει να µας ξαφνιάζει µε κάθε µοντέλο...

Ο  μικρός by wire επιλογέας του κιβωτίου είναι στη βάση της κεντρικής κονσόλας. Πολλές θέσεις μια μικροαντικείμενα χαρακτηρίζουν την καμπίνα.

Ο μικρός by wire επιλογέας του κιβωτίου είναι στη βάση της κεντρικής κονσόλας. Πολλές θέσεις μια μικροαντικείμενα χαρακτηρίζουν την καμπίνα.

 
Super ευρύχωρο, πρακτικό και με μεγάλο πορτ-μπαγκάζ
Μεγάλο ατού του Enyaq είναι η αυτοκρατορική άνεση µε την οποία η καµπίνα µπορεί να φιλοξενήσει 5 ενήλικες, που έχουν πρόσβαση στο όχηµα µέσω θυρών, που έχουν µεγάλο άνοιγµα. Εντυπωσιακός είναι και ο χώρος αποσκευών, µε το Enyaq να εκµεταλλεύεται το µεγαλύτερο µήκος του σε σχέση µε το ID.4, προσφέροντας 585 λίτρα. Αν και θα θέλαµε το πίσω κάθισµα να είναι συρόµενο, το σχήµα του χώρου αποσκευών είναι κανονικό και πλήρως εκµεταλλεύσιµο, µε λογικό κατώφλι φόρτωσης, ενώ υπάρχει ειδική διαρρύθµιση για την αποθήκευση του φορτιστή και των καλωδίων.

Ξεχωριστός κλιματισμός και άπλετος «αέρας» για τους πίσω επιβάτες. Το επίπεδο πάτωμα τονίζει την αίσθηση ευρυχωρίας.

Ξεχωριστός κλιματισμός και άπλετος «αέρας» για τους πίσω επιβάτες. Το επίπεδο πάτωμα τονίζει την αίσθηση ευρυχωρίας.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL