Πολύ καλό ποιοτικά είναι το εσωτερικό της Superb, επιδεικνύοντας και αρκετή δόση πολυτέλειας. Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος, ο εξοπλισμός υπερπλούσιος.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πολύ καλό ποιοτικά είναι το εσωτερικό της Superb, επιδεικνύοντας και αρκετή δόση πολυτέλειας. Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος, ο εξοπλισμός υπερπλούσιος.

Εσωτερικό - Χώροι της Skoda Superb

75.100 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2016)

Το εσωτερικό της νέας Skoda Superb ακολουθεί τα σχεδιαστικά στάνταρ της εταιρείας. Ο διάκοσμος  είναι ευχάριστος με πολυτελείς αναφορές, όπως αρμόζει άλλωστε σε ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας της Superb. Στο ταμπλό, επικρατούν οι οριζόντιες γραμμές, που τονίζουν το εσωτερικό πλάτος, αλλά και η χωρισμένη σε δύο επίπεδα κεντρική κονσόλα. Στο κέντρο αυτής συναντούμε την μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος infotainment, η οποία και αποτελεί το βασικότερο στοιχείο προσέγγισης high tech χαρακτήρα. Ιδιαίτερα πιο καλαίσθητος από το παρελθόν είναι και ο μεγάλος και πλήρους ενδείξεων πίνακας οργάνων της νέας Superb, ενώ και το τιμόνι είναι πιο σύγχρονο αισθητικά, ενσωματώνοντας παράλληλα και αρκετά πλήκτρα λειτουργιών. Η πλατιά κονσόλα ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα φιλοξενεί τα περισσότερα από τα επιμέρους χειριστήρια του αυτοκινήτου, με την εργονομία να είναι πολύ καλή. Τα αναπαυτικά καθίσματα συμπληρώνουν τον άνετο χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ τέλος, διάφορες λύσεις που έχουν υιοθετηθεί προσδίδουν πόντους στην πρακτικότητα. Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, με τα μαλακά υλικά να βρίσκονται παντού στην καμπίνα του εσωτερικού της Superb, ενώ ιδιαίτερα προσεγμένη είναι η συναρμογή αλλά και το φινίρισμα όλων των τμημάτων.  


Μεγάλος ο χώρος αποσκευών και με εύκολη πρόσβαση χάρη στο άνοιγμά του.

Μεγάλος ο χώρος αποσκευών και με εύκολη πρόσβαση χάρη στο άνοιγμά του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο πεδίο των χώρων, οι προσφέρομενοι χώροι της Superb απλώς δεν υπάρχουν! Όπως και στην προηγούμενη γενιά της αυτοί είναι πραγματικά τεράστιοι και σε καμία περίπτωση δεν συναντώνται σε μοντέλα του άνω άκρου της μεσαίας κατηγορίας, όπου τοποθετείται από άποψη διαστάσεων το αυτοκίνητο. Οι  χώροι της Superb συνολικά, προσεγγίζουν εύκολα τις αντίστοιχες τιμές της μεγάλης κατηγορίας, με το χώρο για τα πόδια να έρχεται σε πλήρη αντιστοιχία με των Long εκδόσεων των πιο πολυτελών μοντέλων (!). Υπεύθυνο γιΆαυτό είναι το κατά 80 χλστ. μεγαλύτερο μεταξόνιο σε σχέση με την προηγούμενη Superb, το οποίο παράλληλα αύξησε και τον διαθέσιμο χώρο για τις αποσκευές από τα 595 στα 625 λίτρα. Στην πράξη, έχεις στη διάθεσή σου χώρο για 6 βαλίτσες. Καλύτερο σε σχέση με το παρελθόν είναι και το εσωτερικό πλάτος του πίσω καθίσματος, καθιστώντας έτσι ακόμα πιο εύκολη την μετακίνηση και ενός τρίτου επιβάτη, ενώ ο αέρας για τα κεφάλια επαρκεί, ακόμα και για άτομα άνω του μέσου ύψους. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL