3 φωτογραφίες »

Η εικόνα που διέρρευσε για το el-Born παραγωγής.

Πρώτη εικόνα του SEAT el-Born παραγωγής

2.339 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2019)

Το el-Born αποτελεί την πρόταση της SEAT στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών και αυτή είναι η πρώτη εικόνα που έρχεται στο φως για το πως θα μοιάζει το μοντέλο στην έκδοση παραγωγής.


Το el-Born concept.

Το el-Born concept.


Tην πρώτη εικόνα του el-Born παραγωγής έδωσε στο φως η SEAT Σουηδίας ενώ παρουσίαζε το νέο σύστημα infotainment με το οποίο θα εξοπλίζονται όλα τα καινούρια μοντέλα της.

Το el-Born παρουσιάστηκε σε μορφή concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και εκ πρώτης όψης, μπορούμε να κρατήσουμε πως το μοντέλο παραγωγής θα κινείται αρκετά κοντά στο concept. Εξαίρεση είναι τα εμπρός φωτιστικά σώματα που υιοθετούν τώρα πιο συμβατική σχεδίαση, ο προφυλακτήρας, πάνω στον οποίο ενσωματώνονται μεγαλύτεροι αεραγωγοί, οι καινούριες ζάντες και οι ελαφρώς διαφορετικές πλαϊνές ποδιές.

H ισχύς του concept πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 205 ίππων με την υποστήριξη μιας ηλεκτρικής μπαταρίας με χωρητικότητα 62 kWh. Το σπριντ από στάση στα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 7,5 δευτερόλεπτα, ενώ η μάρκα αποκαλύπτει πως με τον ταχυφορτιστή των 100kW, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί μέχρι το 80% σε μόλις 47 λεπτά.

Παραμένει άγνωστο ποια θα είναι τα ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα με τα οποία θα λανσαριστεί το μοντέλο παραγωγής αλλά είναι πολύ πιθανό να προσφέρεται με τις ηλεκτρικές μπαταρίες των 45, 58 και 77 kWh, που θα προσφέρουν αυτονομία έως και 550 χλμ.

Στο εσωτερικό, το μάτι πέφτει στους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους χαμηλά στην κονσόλα και στον χώρο ανάμεσα στα δύο εμπρός καθίσματα, ενώ την παράσταση κλέβει η 10 ιντσών οθόνη αφής που υποστηρίζει το σύστημα ψυχαγωγίας και ο επιλογέας ταχυτήτων που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Η φίρμα αναφέρει ότι το el-Born εξοπλίζεται με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και αυτόνομα συστήματα επιπέδου 2.

Το el-Born, στην έκδοση παραγωγής θα κατασκευάζεται μαζί με το ID.3 στο εργοστάσιο της VW στο Zwickau της Γερμανίας.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda