Πρώτη γεύση από την νέα Porsche 911 «Safari»

2.008 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2021)

Η Porsche φαίνεται πως θέλει να λανσάρει μια νέα έκδοση «Safari» που θα έχει μεγάλη απόσταση από το έδαφος, ενισχυμένους θόλους και σύστημα τετρακίνησης.

H νέα έκδοση «Safari» της Porsche 911 ετοιμάζεται

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πάνω στην κατασκευή μιας νέας έκδοσης «Safari» για τη νέα 911 εργάζεται η Porsche, θέλοντας να αναβιώσει το\ην θρυλική Porsche 911 SC Safari του 1978 και για αυτόν τον λόγο, η φίρμα ταξίδεψε μέχρι το Nurburgring για να βάλει το πρωτότυπό της στην πίστα και να το δοκιμάσει σε πραγματικές συνθήκες.

Ανυψωμένη, με μεγάλες ζάντες και πιο ανοιχτούς θόλους 

Όπως μπορούμε να δούμε στο video παρακάτω, η 911 «Safari» έχει αρκετά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, περίπου 5 εκατοστά, ενώ επίσης φαίνεται πως το αυτοκίνητο φοράει μεγάλες ζάντες, πιθανότατα με μέγεθος 20 ίντσες, τυλιγμένες σε ελαστικά Pirelli. Ακόμα, βλέπουμε πως θα υπάρχουν αλλαγές στους θόλους των τροχών αλλά και νέα ανάρτηση με διαφορετική γεωμετρία. Παρά την μεγάλη απόσταση από το έδαφος πάντως, η Porsche 911 «Safari» δεν φοβάται να κινηθεί με ταχύτητα στο πάντα απαιτητικό Nurburgring.

Τετρακίνητη με 450 άλογα και 528 Nm ροπής

Όσον αφορά το κινητήριο σύνολο, οι φήμες κάνουν λόγο πως η 911 «Safari» θα λάβει το μοτέρ της Carrera 4S, κάτι που σημαίνει πως στο μηχανοστάσιο θα τοποθετηθεί ο flat-six 3λιτρος κινητήρας με δύο turbo που αποδίδει 450 άλογα και 528 Nm ροπής. Φυσικά, το μοτέρ θα συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης.

Έρχεται το 2022

Η επίσημη παρουσίαση της Porsche 911 Safari αναμένεται να γίνει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022.


Θα είναι σπορ σαν 911 αλλά θα πατάει και χώμα!
- Ανυψωμένο σαν crossover, με μεγάλες ζάντες και πιο ανοιχτούς θόλους 
- Τετρακίνητη με 450 άλογα και 528 Nm ροπής
- Έρχεται το 2022
Καλά, η Porsche πάει να δώσει crossover χαρακτηριστικά στην 911; Συμφωνείς με αυτό;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center