2 φωτογραφίες »

Την τελική εικόνα του νέου μονοθεσίου, που θα έχει την ονομασία Alpine A521, θα τη δούμε σε μια εκδήλωση τον επόμενο μήνα.

Πρώτη «γεύση» από το μονοθέσιο της Alpine

2.466 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2021)

Τη δυνατότητα να δούμε την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το μονοθέσιο της στη Formula 1 μας πρόσφερε η Alpine, λίγο διάστημα πριν την επίσημη αποκάλυψή του.

Η Renault ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι θα μετονομάσει την ομάδα της F1 σε Alpine για το πρωτάθλημα του 2021 ως μέρος της αναδιοργάνωσης των διαφόρων εταιρειών της. Σήμερα στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας στρατηγικής του γαλλικού Ομίλου με την ονομασία «Renaulution», η Alpine προχώρησε στην αποκάλυψη της εξωτερικής εμφάνισης που θα έχει το μονοθέσιό της.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το βασικό χρώμα του μονοθεσίου είναι το μαύρο, το οποίο κοσμείται από κόκκινο, άσπρο και μπλε χρώμα παραμπαίνοντας έτσι στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, αλλά και της βρετανικής σημαίας. Αξίζει να σημειωθεί πως το μαύρο χρώμα είναι αφιερωμένο στο πρωτότυπο A500 F1 του 1975, το οποίο και ενδέχεται να διαφοροποιηθεί όταν θα πραγματοποιηθεί η επίσημη αποκάλυψη του μονοθεσίου.
 
Την τελική εικόνα του νέου μονοθεσίου, που θα έχει την ονομασία Alpine A521, θα τη δούμε σε μια εκδήλωση τον επόμενο μήνα μαζί με τους οδηγούς Fernando Alonso και Esteban Ocon.
 
«Το χρώμα που παρουσιάζεται σήμερα είναι η πρώτη απόδειξη της νέας ταυτότητας της ομάδας της Alpine F1», δήλωσε ο επικεφαλής της Alpine, Antony Villain και συνέχισε «Μερικά από τα δομικά γραφικά στοιχεία θα παραμείνουν και στο τελικό μονοθέσιο, ενώ κάποια άλλα θα αλλάξουν. Το μπλε, το λευκό και το κόκκινο αναφέρονται στα χρώματα των γαλλικών και βρετανικών σημαιών, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».   
 

NEO TRAFIC
moto