• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πρωτιά της Toyota Ελλάς στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων στη χώρα μας

Διαβάστηκε από 1328 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2019
 

Η Τoyota Ελλάς ανανέωσε την περιβαλλοντική της πιστοποίηση κατά ISO, ούσα η πρώτη μάρκα που διαθέτει Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Επισκευαστών στην Ελλάδα σε 66 σημεία με το νεότερο πρότυπο ISO 14001:2015.

H Toyota διαθέτει σε παγκόσμιο επίπεδο μια μεγάλη προϊστορία σε θέματα διαχείρισης και προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα στο θέμα αυτό κατέχει κύρια θέση στον πυρήνα της εταιρικής της κουλτούρας από τις αρχές της δεκαετίας του 70. Παράλληλα, έχει ήδη αποδείξει την ευαισθησία της δρώντας αποτελεσματικά, με βάση την αρχή της που πρεσβεύει, την συνεισφορά στη δημιουργία μιας ακμάζουσας κοινωνίας μέσω της κατασκευής οχημάτων, ενώ διεξάγει πάντα τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες τοποθετώντας τις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες στην πρώτη γραμμή των διοικητικών της προτεραιοτήτων.

Τρανή απόδειξη, η εταιρική της στρατηγική, «Toyota Environmental Challenge 2050», όπου οι υψηλές επενδύσεις που έχουν μέχρι σήμερα πραγματοποιηθεί σε έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή οχημάτων έχουν μεταξύ άλλων δημιουργήσει οικονομικούς και αξιόπιστους βενζινοκινητήρες, υβριδικούς-ηλεκτρικούς κινητήρες, οι οποίοι εφαρμόζονται στα προϊόντα της, αλλά και οχήματα κυψελών υδρογόνου καυσίμου, όπως π.χ. το Mirai.
 
Καθώς οι στόχοι της Toyota σε παγκόσμιο επίπεδο είναι αρκετά φιλόδοξοι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει αποτελέσει επιτακτική ανάγκη, η άμεση ενεργοποίηση και εντατικοποίηση των προσπαθειών εκ μέρους όλων των εταιρειών της ιαπωνικής φίρμας στο κόσμο να ανταποκριθούν έμπρακτα στην περιβαλλοντική της φιλοσοφία.
 

Έτσι λοιπόν, η Τoyota Ελλάς ανανέωσε πρόσφατα την περιβαλλοντική της πιστοποίηση κατά ISO 14001:2015 (μέχρι σήμερα κατείχε ISO 14001:2004), ενώ παράλληλα με βάση την παγκόσμια περιβαλλοντική φιλοσοφία της μάρκας, οδήγησε το σύνολο του Δίκτυου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Επισκευαστών Toyota στην χώρα μας, που αριθμεί 66 σημεία, να ακολουθήσουν το πρότυπο αυτό.

Σήμερα πλέον, η περιβαλλοντική πιστοποίηση αποτελεί μια ακόμη πρωτοπορία και μοναδικότητα της μάρκας στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου, καθώς η μάρκα διαθέτει το μοναδικό Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Επισκευαστών στην Ελλάδα με  περιβαλλοντική πιστοποίηση κατά ISO 14001:2015. Σημειώνεται πως, η πιστοποίηση έγινε σε συνεργασία με τον φορέα Επιθεώρησης- Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)
 
Κλείνοντας, στην ανακοίνωση της Toyota Ελλάς αναφέρεται πως, η εταιρική στρατηγική «Toyota Environmental Challenge 2050» αναπτύσσει εκτενώς τις έξι βασικές προκλήσεις για την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων της:
  1. Παραγωγή  οχημάτων με μηδενικές εκπομπές CO2
  2. Μηδενικές Εκπομπές CO2 σε Όλη τη Διάρκεια Ζωής
  3. Μηδενικές Εκπομπές CO2 Εργοστασίων παραγωγής οχημάτων
  4. Ελαχιστοποίηση και Βελτιστοποίηση της Χρήσης Νερού
  5. Δημιουργία Κοινωνίας και Συστημάτων Βασισμένων στην Ανακύκλωση
  6. Η Δημιουργία μιας Μελλοντικής Κοινωνίας σε Αρμονία με τη Φύση
Ο Πρόεδρος της Τοyota Motor Corporation, Dr. Akio Toyoda, έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία σε προσωπικό επίπεδο, στις δράσεις του «Toyota Environmental Challenge 2050», αφού πρόσφατα απευθυνόμενος, στα μέλη της Toyota παγκόσμια, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο εάν όλα τα μέλη της ΤΟΥΟΤΑ σε παγκόσμιο επίπεδο συνενώσουν τις δυνάμεις τους και το μυαλό τους, την αγάπη τους για τα αυτοκίνητα και την αγάπη τους για  τον πλανήτη μας».

Αποκλειστικό: Νέα Mercedes EQA

Honda CR-V vs Peugeot 5008

Δοκιμή: Nissan Qashqai diesel με 150 PS

Ρόπαλο & σπασμένα τζάμια μέχρι που...

Η κίνηση στους δρόμους

Νίκη-άθλος του Hamilton στο Μονακό

Τριπλάσια εγγύηση και 2.000 στην τσέπη ή VW T-Cross;

Το πιο όμορφο ελληνικό σπήλαιο

Σκόπελος: 4 παραλίες που μένουν αξέχαστες

10 σημεία του Ιονίου... για χάζι!

H καλύτερη παραλία του κόσμου είναι στην Ελλάδα

«Το απέραντο γαλάζιο» της Αμοργού

SEAT: Service Πλήρες από κάθε άποψη πακέτο

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: No1 δίκτυο μεταχειρισμένων αυτ/των.

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

RENAULT: CLIO Dynamic.Η πλουσιότερη έκδοση CLIO με 12.980€

CITROEN: Ανοιξιάτικες εκπτώσεις έως 31 Μαΐου

NISSAN: Micra με νέο 1.000άρι turbo από 12.690€

SEAT: Eπίλεξε το δικό σου Αrona από 15.245€

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: 500€ έκπτωση έως 30 Ιουνίου.

περισσότερα »