• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πρωτιά της Toyota Ελλάς στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων στη χώρα μας

Διαβάστηκε από 1182 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2019
 

Η Τoyota Ελλάς ανανέωσε την περιβαλλοντική της πιστοποίηση κατά ISO, ούσα η πρώτη μάρκα που διαθέτει Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Επισκευαστών στην Ελλάδα σε 66 σημεία με το νεότερο πρότυπο ISO 14001:2015.

H Toyota διαθέτει σε παγκόσμιο επίπεδο μια μεγάλη προϊστορία σε θέματα διαχείρισης και προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα στο θέμα αυτό κατέχει κύρια θέση στον πυρήνα της εταιρικής της κουλτούρας από τις αρχές της δεκαετίας του 70. Παράλληλα, έχει ήδη αποδείξει την ευαισθησία της δρώντας αποτελεσματικά, με βάση την αρχή της που πρεσβεύει, την συνεισφορά στη δημιουργία μιας ακμάζουσας κοινωνίας μέσω της κατασκευής οχημάτων, ενώ διεξάγει πάντα τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες τοποθετώντας τις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες στην πρώτη γραμμή των διοικητικών της προτεραιοτήτων.

Τρανή απόδειξη, η εταιρική της στρατηγική, «Toyota Environmental Challenge 2050», όπου οι υψηλές επενδύσεις που έχουν μέχρι σήμερα πραγματοποιηθεί σε έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή οχημάτων έχουν μεταξύ άλλων δημιουργήσει οικονομικούς και αξιόπιστους βενζινοκινητήρες, υβριδικούς-ηλεκτρικούς κινητήρες, οι οποίοι εφαρμόζονται στα προϊόντα της, αλλά και οχήματα κυψελών υδρογόνου καυσίμου, όπως π.χ. το Mirai.
 
Καθώς οι στόχοι της Toyota σε παγκόσμιο επίπεδο είναι αρκετά φιλόδοξοι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει αποτελέσει επιτακτική ανάγκη, η άμεση ενεργοποίηση και εντατικοποίηση των προσπαθειών εκ μέρους όλων των εταιρειών της ιαπωνικής φίρμας στο κόσμο να ανταποκριθούν έμπρακτα στην περιβαλλοντική της φιλοσοφία.
 

Έτσι λοιπόν, η Τoyota Ελλάς ανανέωσε πρόσφατα την περιβαλλοντική της πιστοποίηση κατά ISO 14001:2015 (μέχρι σήμερα κατείχε ISO 14001:2004), ενώ παράλληλα με βάση την παγκόσμια περιβαλλοντική φιλοσοφία της μάρκας, οδήγησε το σύνολο του Δίκτυου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Επισκευαστών Toyota στην χώρα μας, που αριθμεί 66 σημεία, να ακολουθήσουν το πρότυπο αυτό.

Σήμερα πλέον, η περιβαλλοντική πιστοποίηση αποτελεί μια ακόμη πρωτοπορία και μοναδικότητα της μάρκας στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου, καθώς η μάρκα διαθέτει το μοναδικό Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Επισκευαστών στην Ελλάδα με  περιβαλλοντική πιστοποίηση κατά ISO 14001:2015. Σημειώνεται πως, η πιστοποίηση έγινε σε συνεργασία με τον φορέα Επιθεώρησης- Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)
 
Κλείνοντας, στην ανακοίνωση της Toyota Ελλάς αναφέρεται πως, η εταιρική στρατηγική «Toyota Environmental Challenge 2050» αναπτύσσει εκτενώς τις έξι βασικές προκλήσεις για την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων της:
  1. Παραγωγή  οχημάτων με μηδενικές εκπομπές CO2
  2. Μηδενικές Εκπομπές CO2 σε Όλη τη Διάρκεια Ζωής
  3. Μηδενικές Εκπομπές CO2 Εργοστασίων παραγωγής οχημάτων
  4. Ελαχιστοποίηση και Βελτιστοποίηση της Χρήσης Νερού
  5. Δημιουργία Κοινωνίας και Συστημάτων Βασισμένων στην Ανακύκλωση
  6. Η Δημιουργία μιας Μελλοντικής Κοινωνίας σε Αρμονία με τη Φύση
Ο Πρόεδρος της Τοyota Motor Corporation, Dr. Akio Toyoda, έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία σε προσωπικό επίπεδο, στις δράσεις του «Toyota Environmental Challenge 2050», αφού πρόσφατα απευθυνόμενος, στα μέλη της Toyota παγκόσμια, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο εάν όλα τα μέλη της ΤΟΥΟΤΑ σε παγκόσμιο επίπεδο συνενώσουν τις δυνάμεις τους και το μυαλό τους, την αγάπη τους για τα αυτοκίνητα και την αγάπη τους για  τον πλανήτη μας».

Δοκιμή: Ανανεωμένο Kia Sportage

Σπορ και θέαμα με snowboard & Rally car

Νέο Toyota RAV4 εναντίον ανταγωνισμού

Για ποιο Honda αξίζει να είσαι «χοντάκιας» σήμερα;

Η κίνηση στους δρόμους

Mega Τεστ φώτων σε 11 μικρά SUV

Renault Clio: Old Vs New

Honda HR-V VS Volkswagen T-Roc

Δοκιμή: Νέα Mercedes C 200 Coupe

Μούφα «ψαγμενιές»: Ποιος τις θέλει;

Νέα Mercedes GLC Coupe με έως 258 άλογα

4 απλές ενέργειες = χρώμα σαν καινούργιο!

Kάντο μόνος σου: Aλλαξε μπουζί (vid)

Βενζίνη ή diesel;

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

CITROEN: Νέο C5 Aircross με 130 PS από 22.550 ευρώ

MITSUBISHI: Ατοκο χρηματοδοτικό: 0% επιτόκιο,100€/μήνα

RENAULT: CAPTUR & CLIO στην πιο δελεαστική τιμή, με όφελος έως 2.000€!

PEUGEOT: Ανανεωμένο 208 από 13.200€

SKODA: Skoda Fabia από 11.280€

Ψηφίστε και κερδίστε 4 μοτοσυκλέτες

περισσότερα »