Λίγες ημέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, μία teaser εικόνα που δείχνει σε σκίτσο το νέο μοντέλο, διέρρευσε.

Πρώτο teaser του Kia Xceed

3.105 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2019)

Το πρώτο teaser για το επερχόμενο crossover της Kia που θα ανήκει στην «οικογένεια» του Ceed και θα ονομαστεί Xceed έκανε την εμφάνισή του.

Λίγες ημέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, μία teaser εικόνα που δείχνει σε σκίτσο το νέο μοντέλο, διέρρευσε, αποτελώντας έτσι την πρώτη όψη του αυτοκινήτου, πέραν των φωτογραφιών που έχουμε δει από κατασκόπους.
 
Όπως τα περισσότερα μοντέλα σε σκίτσα, έτσι και ο μικρότερος «αδερφός» του Sportage, φαίνεται να έχει μεγάλους τροχούς, ενώ εντύπωση προκαλεί η απουσία των παραδοσιακών καθρεπτών στο πλάι, αλλά και οι αόρατες λαβές των θυρών. Η λογική λέει πως κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα ενσωματωθεί στο μοντέλο παραγωγής, ωστόσο καλό θα είναι να περιμένουμε προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι σκέψεις μας.
 
Συνεχίζοντας με το σκίτσο η έντονα κεκλιμένη, σχεδόν κουπέ-οροφή που παρουσιάζεται στο teaser αν μη τι άλλο προσφέρει στο μοντέλο πολύ όμορφη εικόνα, όμως φαίνεται να διαφοροποιείται στο κανονικό μοντέλο.
 
Στα μηχανικά σύνολα το crossover πιθανώς να υιοθετήσει την γκάμα κινητήρων του Ceed hatch στο σύνολο της. Αυτό σημαίνει ότι στη βάση της βενζίνης θα υπάρχει ο 1.400άρης MPi απόδοσης 100 ίππων με το επόμενο βήμα να είναι ο 1.000αρης Τ-GDi με ιπποδύναμη 120 άλογα. Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται ένα νέο μοτέρ 1.400 κ.εκ Τ-GDi με απόδοση 140 άλογα. Στo diesel, η μοναδική επιλογή θα είναι ο 1,6 λίτρων CRDi σε δύο εκδόσεις 115 και 136 ίππων. 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda