H McLaren θα κοιτάξει μήπως πετύχει κάποια συμφωνία με την Ferrari.

H McLaren θα κοιτάξει μήπως πετύχει κάποια συμφωνία με την Ferrari.

«Ψάχνεται» για μοτέρ Ferrari η ΜcLaren;

4.148 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2017)

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την ΜcLaren να εξετάζει το ενδεχόμενο προμήθειας κινητήρων από το Maranello... Ποια είναι η μόνη της άλλη επιλογή;

Νέα τροπή παίρνει το η απάντηση στο ερώτημα αν θα υπάρξει διαζύγιο στη συνεργασία McLaren-Honda λόγω των πολλών παραπόνων που έχει η βρετανική εταιρεία από τους Ιάπωνες για την απόδοση και την αξιοπιστία των μοτέρ που την έχουν προμηθεύσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η ΜcLaren είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες F1 στην ιστορία αλλά από την στιγμή που πριν από 3 χρόνια έλυσε την συνεργασία της με την Mercedes στην προμήθεια μοτέρ, δεν έχει ανέβει καν στο βάθρο. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό έχει άμεση συνάρτηση με το ότι Ηοnda δεν έχει ανταποδώσει τις προσδοκίες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η McLaren θα κοιτάξει μήπως πετύχει κάποια συμφωνία με την Ferrari για την προμήθεια κινητήρων αλλά η ιδέα και μόνο που θέλει τη McLaren που είναι παραδοσιακά ανταγωνίστρια της ιταλικής ομάδας να παίρνει μοτέρ από το Maranello φαίνεται εξωπραγματική.
 
Πάντως, αν τελικά υπάρξει διαζύγιο η McLaren ίσως προτιμήσει να επιστρέψει στους κινητήρες Mercedes, έστω και χωρίς να έχει την στενή συνεργασία του παρελθόντος. Αλλες φήμες αναφέρουν ότι η Sauber, που σχεδίαζε να συνεργαστεί με την Honda από την επόμενη χρόνια, κάνει δευτέρες σκέψεις και ίσως απορρίψει αυτήν την ιδέα.

Θα έχει η Ferrari και άλλον πελάτη μετά την Haas και τι θα κάνει η Sauber; Θυμίζουμε ότι για την ελβετική ομάδα τρέχει ο πολλά υποσχόμενος οδηγός της Mercedes, Pascal Wehlein που ίσως στρέψει και την Sauber προς συνεργασία με τον γερμανικό κολοσσό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto