Την ευκαιρία να αποκτήσουν μία Ferrari FXX-K Evo ελαφρώς μεταχειρισμένη έχουν όσοι το επιθυμούν.

Η Ferrari FXX-K Evo, κατασκευάστηκε από την ιταλική φίρμα, βασισμένη στην υβριδική LaFerrari.

Πωλείται Ferrari FXX-K Evo σαν καινούργια

3.237 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2018)

Την ευκαιρία να αποκτήσουν μία Ferrari FXX-K Evo ελαφρώς μεταχειρισμένη έχουν όσοι το επιθυμούν. Δείτε περισσότερα.

Η βρετανική εταιρεία Knight International ΅εχει στην κατοχή της μία από τις λίγες παγκοσμίως FXX-K Evo την οποία και διαθέτει προς πώληση. Το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο κατασκευάστηκε το 2016 δεν ήταν εξαρχής μια Evo, ωστόσο στη συνέχεια αναβαθμίστηκε στο Evoluzione spec, με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο.
 
Η Ferrari FXX-K Evo, κατασκευάστηκε από την ιταλική φίρμα, βασισμένη στην υβριδική LaFerrari, ωστόσο για να έχει καλύτερη απόδοση στην πίστα έγινε πιο ελαφριά και ακόμα πιο ισχυρή. Ο V12 ατμοσφαιρικός κινητήρας 6.3 λίτρων προσφέρει 860 ίππους και το ηλεκτρικό μοτέρ προσθέτει με τη σειρά του άλλους 190, για να φτάσουμε στη συνολική ισχύ των 1.050 αλόγων και περισσότερα από 900 Nm ροπής.
Σε ότι αφορά τη χρήση που έχει δεχτεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο πωλητής κάνει λόγο πως το κοντέρ αναγράφει ότι μόλις 200 χιλιόμετρα έχουν διανυθεί και η «ιταλίδα καλλονή» που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Ιταλία δεν έχει τρακάρει ποτέ.
 
Με μόνο 40 μονάδες να έχουν κατασκευαστεί, η ευκαιρία να αποκτηθεί μία FXX-K με ή χωρίς το πακέτο Evo είναι πράγματι σπάνιο, ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που δεν έχει γίνει γνωστό τα χρήματα που απαιτούνται για να αποκτήσει κανείς αυτή την ελαφρώς μεταχειρισμένη Ferrari FXX-K Evo.     

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto