Πόσα θα δίνατε για μια συλλεκτική Pagani Huayra με 745 άλογα;

Αντιπροσωπεία της Pagani στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχει βάλει για πούλημα την δεύτερη από τις συνολικά 20 Huayra BC που κατασκευάστηκαν ποτέ.

Είναι κατασκευασμένο από μπλε ανθρακόνημα με τρίχρωμες λεπτομέρειες, ενώ στο εσωτερικό έχει χρησιμοποιηθεί μαύρο και γκρι δέρμα.

Mε 745 ίππους και 1.100 Nm ροπής από τον κορυφαίο V12 κινητήρα 6 λίτρων twin turbo (με καταγωγή από την Mercedes-AMG),

H δεύτερη από τις συνολικά 20 Huayra BC που κατασκευάστηκαν ποτέ.

Πωλείται συλλεκτική Pagani Huayra

3.319 Επισκέψεις στο άρθρο (6/8/2018)

Πόσα θα δίνατε για μια συλλεκτική Pagani Huayra με 745 άλογα; Εχουν φτιαχτεί μόλις 20!

Ποιος δεν θα ήθελε μια συλλεκτική Pagani Huayra BC; Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο καθώς και τα 20 μοντέλα που κατασκευάστηκαν, έγιναν ανάρπαστα. Και όμως υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε μια δεύτερο χέρι.

Αντιπροσωπεία της Pagani στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχει βάλει για πούλημα την δεύτερη από τις συνολικά 20 Huayra BC που κατασκευάστηκαν ποτέ. Και μιλάμε για την ειδική έκδοση BC που αποτελεί μια πιο... ανεβασμένη έκδοση της κανονικής Huayra με 745 ίππους (αντί 720 της «απλής») και 1.100 Nm ροπής (αντί 1.000) από τον κορυφαίο V12 κινητήρα 6 λίτρων twin turbo (με καταγωγή από την Mercedes-AMG), ενώ είναι και 132 κιλά ελαφρύτερη της κανονικής.
Η ανάρτηση αλλά και το αεροδυναμικό πακέτο είναι επίσης αναβαθμισμένα, κάνοντας την Huayra BC το απόλυτο hypercar. Είναι κατασκευασμένο από μπλε ανθρακόνημα και έχει τρίχρωμες λεπτομέρειες, ενώ στο εσωτερικό έχει χρησιμοποιηθεί μαύρο και γκρι δέρμα. Έχει μόλις 2.133 μίλια στο οδόμετρο.

Ο έμπορος δεν έχει ανακοινώσει τι χρήματα ζητά για αυτό το κόσμημα πάντως οι πραγματικά ενδιαφερόμενοι έχουν σίγουρα ήδη επικοινωνήσει για να μάθουν με πόσα χρήματα μπορούν να την κάνουν δική τους.

Παρόλα αυτά για όσους δεν τους αρέσει ο χρωματικός συνδυασμός της συγκεκριμένης Pagani, ο ίδιος έμπορος έχει προς πώληση και άλλη μια μοναδική Huayra, που ονομάζεται the Lampo edition, σε λευκό- πορτοκαλί συνδυασμό.

peugeot
skoda