• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυτοκίνητο και χιόνια: Τι να προσέξεις!

56.681 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/2/2021

Η «Μήδεια» έφερε έντονη χιονόπτωση στην χώρα και τσουχτερό κρύο. Τι πρέπει να κάνετε στο αυτοκίνητό σας αν έχει ρίξει χιόνι;

Ένα νέο ακραίο καιρικό φαινόμενο έχει κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας τις τελευταίες ώρες με κύριο συστατικό τις έντονες χιονοπτώσεις που οδήγησαν σε προβλήματα στην κυκλοφορία, ακόμα και στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Επειδή όμως, οι χιονοπτώσεις και ο παγετός είναι συνηθισμένα φαινόμενα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως επίσης και οι εξορμήσεις σε χειμερινούς προορισμούς (σ.σ. όχι σε αυτή τη φάση λόγω lockdown, αλλά θα περάσει και αυτό). Από την άλλη ωστόσο πολλά είναι τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν εξαιτίας του παγετού. Ωστόσο για να μην πιαστούμε όμως απροετοίμαστοι, υπάρχουν ορισμένα κομβικά σημεία, στα οποία, εάν επιδείξουμε την απαραίτητη προσοχή, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη, να συντηρήσουμε το αυτοκίνητό μας καλύτερα και να πραγματοποιήσουμε ασφαλέστερα τις μετακινήσεις μας. Aς δούμε ορισμένα απλά πράγματα, που μπορούν να μας «θωρακίσουν» απέναντι στον πάγο. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)