Πως να το φροντίσεις μετά το καλοκαίρι

7.347 Επισκέψεις στο άρθρο

Εποχή ανανέωσης - Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με διάθεση ανανέωσης και καθαρίζουμε πλήρως το αυτοκίνητό μας για να διώξουμε ό,τι «ίχνη» μπορεί να άφησε πάνω του το μακρύ ελληνικό καλοκαίρι.

Παραλίες, αυτοκινητόδρομοι, χωματόδρομοι, βαλίτσες, ομπρέλες, πλοία, φέρρυ μπωτ, βουνά, πεδιάδες και νησιά: το αυτοκίνητό μας/σας βρέθηκε και φέτος σε κάποια ή και σε όλες τις παραπάνω συνθήκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 
 
Το φθινόπωρο όμως είναι εποχή ανασύνταξης και ανανέωσης και το τετράτροχο «μέλος» της οικογένειας πρέπει να δεχτεί κάποιες καλές δόσεις φροντίδας όχι μόνο για να φύγουν από πάνω του όλα όσα μπορεί να του άφησε το καλοκαίρι αλλά και για να μπει πια σε μια διαφορετική αλλά εξίσου απαιτητική ζώνη: τη χειμερινή. 
 
Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι πρέπει να γίνει: ένα καλό καθάρισμα και μια γενικότερη τακτοποίηση, εξωτερικά και εσωτερικά. Ας ορίσουμε όμως μια πιο προσεκτική διαδικασία με πέντε απλά βήματα τα οποία δε θα περιορίζονται μόνο σε ένα κλασσικό «μέσα-έξω» πλύσιμο, αφού το τελευταίο μάλλον δεν είναι αρκετό στην προκειμένη περίπτωση.  

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
NISSAN