Το ανανεωμένο Audi A8 (αποκλειστική-ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία) παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο, στην Φρανκφούρτη!

Το ανανεωμένο Audi A8 (αποκλειστική-ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία) παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο, στην Φρανκφούρτη!

Πως θα είναι το ανανεωμένο Audi Α8;

6.622 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2013)

Την απάντηση θα δώσει η ίδια η Audi, αλλά μέχρι τότε θα αρκεστούμε στην αποκλειστική-ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία του, που εξασφαλίσαμε για εσάς…

Το ανανεωμένο Audi A8 αναμένεται να φέρει τροποποιήσεις, όπως και όλα τα νέα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, με τις διαφορές να επικεντρώνονται στα νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, στους επίσης ανανεωμένους προφυλακτήρες, στη νέα γρίλια, καθώς και στις καινούριες απολήξεις των εξατμίσεων.
Αλλαγές θα πρέπει να περιμένουμε και στο εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου, με νέο σύστημα infotainment και πιθανόν αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων.
Σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα, δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμη και το να χρησιμοποιηθούν οι γνώριμοι κινητήρες του υπάρχοντος μοντέλου, με ιδιαίτερη έμφαση στην χαμηλότερη κατανάλωση και στις μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
Όπως όλα δείχνουν το ανανεωμένο Audi A8 θα μας συστηθεί και επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center