Πώς θα σας φαινόταν ένα Suzuki Jimny Cabrio;
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πώς θα σας φαινόταν ένα Suzuki Jimny Cabrio;

3.337 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2022)

Εν αναμονή της παρουσίασης της 5θυρης έκδοσης του Suzuki Jimny, ο κινεζικός βελτιωτικός οίκος YiChe Garage, μετέτρεψε το εμβληματικό ιαπωνικό SUV σε μία έκδοση κάμπριο.

Suzuki και λίγο Wey

Το Suzuki Jimny θα είναι πάντα το αυθεντικό, σκληροτράχηλο και off-road μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας, το οποίο μπορεί να πάει ακόμη και στα πιο απρόσιτα και κακοτράχαλα μέρη. Μάλιστα, περιμένουμε πολύ σύντομα μία νέα έκδοση «long», η οποία θα είναι 5θυρη με κινητήρα turbo και υβριδική τεχνολογία. Τι θα λέγατε όμως για μία cabrio έκδοση; Αυτή την ιδέα είχε η ομάδα της YiChe Garage, μιας κινεζικής εταιρείας βελτιώσεων, που πήραν το ιαπωνικό SUV και το μετέτρεψαν σε κάμπριο. Μάλιστα, το τροποποίησαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μοιάζει με μοντέλο της εταιρείας Wey και της σειράς Tank.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κοστίζει 60.000 ευρώ για αγορά εκτός Κίνας

Ουσιαστικά το Tank 100 και το Tank 300 είναι η βάση που χρησιμοποιήθηκε ώστε να διαμορφωθεί εξωτερικά αυτή η κάμπριο μορφή του Jimny, που ονομάζεται «Conscience». Ωστόσο αφαιρέθηκε το σήμα της κινεζικής μάρκας για να μην υπάρχει πρόβλημα με τα πνευματικά δικαιώματα και στην θέση του μπήκε το εμπορικό σήμα της εν λόγω εταιρείας βελτιώσεων. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν θα πωλείται στην αγορά της Κίνας και όποιος υποψήφιος από το εξωτερικό θέλει να το αγοράσει θα πρέπει να καταβάλει τον ποσό  των 60.000 ευρώ, όσα δηλαδή χρήματα χρειάστηκαν να ξοδευτούν για την μετατροπή του.

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για το Jimny Long

Το ντεμπούτο του 5θυρου Suzuki Jimny  ήταν να γίνει στις αρχές του 2022, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της μεγάλης ζήτησης της 3θυρης έκδοσης. Θα έχει μεταξόνιο 2.550 χιλιοστών (+300χλστ.), μήκος που θα φτάνει τα 3.85 μέτρα, ενώ το πλάτος και το ύψος του αναμένεται να μείνουν ίδια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής θα είναι εξοπλισμένο με ένα ήπια υβριδικό τουρμπάτο κινητήρα αντί του ατμοσφαιρικού κινητήρα των 102 ίππων και των 130 Nm ροπής που συναντήσαμε στο 3θυρο Jimny.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center