Ράλι Ισπανίας: Κυρίαρχος ο Neuville στην Ισπανία (+video)

Ράλι Ισπανίας: Κυρίαρχος ο Neuville στην Ισπανία (+video)

2.836 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2021)

Ο Neuville με Hyundai κέρδισε πέντε από τις επτά ειδικές διαδρομές του Σαββατιάτικου σκέλους στο Ράλι Ισπανίας, αφήνοντας πίσω του τους Evans και Ogier της Toyota.

Εξαιρετική οδήγηση από τον Βέλγο οδηγό της Hyundai WRT μέχρι στιγμής, καθώς εκτός από το ότι ήταν ταχύτερος στις τελευταίες τρεις ειδικές διαδρομές την Παρασκευή, κατάφερε να κερδίσει τις πέντε από τις επτά σημερινές ε.δ.. Το σημερινό «σερί» του χάλασε ο Ogier που κέρδισε τις υπόλοιπες δύο ε.δ. του σκέλους. Ο rally man της Hyundai παραπονέθηκε για συνεχείς τάσεις υποστροφής στο i20 Coupe, ενώ είχε να αντιμετωπίσει και την ομίχλη το πρωί στην Savalla. Ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να πιάσει τον ρυθμό του και έτσι, ο Neuville, διεύρυνε τη διαφορά του από τον δεύτερο Elfyn Evans με Toyota Yaris WRC κατά 16,4 δλ. με σκοπό να έρθει πιο κοντά στη νίκη, στον προτελευταίο γύρο του πρωταθλήματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο Evans κατηγόρησε τον εαυτό του για το σημερινό σκέλος, αν και φάνηκε να του φταίνε μερικές αλλαγές που πραγματοποίησε στις ρυθμίσεις του Yaris. Από εκεί και έπειτα, τρίτος με διαφορά 38,7 δλ. ολοκλήρωσε την σημερινή του προσπάθεια ο Sebastian Ogier, βάζοντας την Toyota στο 2-3, αν και ο Dani Sordo καραδοκεί, όντας πίσω του μόλις κατά 1,2 δλ.. Ο Γάλλος οδηγός ήταν δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά του Yaris στις στροφές, αλλά αναγνώρισε ότι πρέπει να ανεβάσει στροφές στην απόδοσή του και να να πάρει περισσότερα ρίσκα για να υπερασπιστεί την θέση του στο πόντιουμ, κρατώντας πίσω του τον Sordo.

Η πρώτη πεντάδα της προσωρινής κατάταξης ολοκληρώνεται με τον Kalle Rovanpera με Toyota Yaris WRC. Ο νεαρός Φινλανδός είχε ένα μικροσυμβάν στην μέση της ειδικής «Querol - Les Pobles», αλλά δεν συνέχισε κανονικά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
skoda