Το νέο Ford EcoSport πήρε φόρα και... προσγειώθηκε στο περίφημο Espana Building στην καρδιά της Μαδρίτης.

Η γιγαντοαφίσα έχει εμβαδόν 5.265 τετραγωνικά μέτρα, που αντιστοιχεί σε 20 γήπεδα τένις.

Ρεκόρ Γκίνες για το νέο Ford EcoSport (+video)

5.538 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2018)

Η Ford κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες με το ανανεωμένο EcoSport. Δείτε με ποιο τρόπο το κατάφερε.

Η Ford είναι επίσημα κάτοχος του τίτλου Guiness World Records για τη μεγαλύτερη γιγαντοαφίσα παγκοσμίως μετά την αποκάλυψη μιας διαφήμισης εμβαδού 5.265 τ.μ., που αντιστοιχεί σε 20 γήπεδα του τένις, για το προσφάτως ανανεωμένο EcoSport στο εμβληματικό Espana Building στην καρδιά της Μαδρίτης, στην Ισπανία.
 
Ένας επίσημος κριτής των βραβείων Γκίνες επιθεώρησε την εγκατάσταση βάρους 2 τόνων και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη γιγαντοαφίσα στο θεσμό καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί στο Dhahran, στη Σαουδική Αραβία, κατά 241.93 τ.μ.. 
 

«Η κατάκτηση ενός Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη γιγαντοαφίσα αποδεικνύει την δημιουργικότητα που διέπει την εταιρία μας» δήλωσε η Elena Burguete, διευθύντρια Marketing, Ford Ισπανίας. «Το μήνυμα της Ford είναι "Go Further", και αυτό στοχεύσαμε με τη νέα μας καμπάνια για το λανσάρισμα του νέου EcoSport. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να μεταδώσουμε το μήνυμα “Η Ζωή είναι έξω, εσύ;” σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ακριβώς στην καρδιά της Μαδρίτης.»
 
Η γιγαντοαφίσα θα παραμείνει εκεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, και στη συνέχεια θα δοθεί ως δωρεά στο Apascovi Foundation, κέντρο απασχόλησης για άτομα με αναπηρία, όπου όλα  τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν θα έχουν μία δεύτερη ζωή.
 
Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το ανανεωμένο EcoSport λανσάρεται για πρώτη φορά σε έκδοση ST Line (Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή του Ford EcoSport ST Line με 140 ίππους εδώ), έχοντας επιπλέον στη φαρέτρα του τον νέο EcoBlue turbo diesel κινητήρα ισχύος 125 ίππων και σύστημα τετρακίνησης. Οι τιμές του μοντέλου αρχίζουν από τις 15.168 ευρώ.
 

peugeot
skoda