" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο εσωτερικό του νέου 208 GTi ξεχωρίζουν οι κόκκινες λεπτομέρειες, τα μπάκετ καθίσματα και το σπορτίφ τιμόνι.

Στο εσωτερικό του R.S. ξεχωρίζουν οι κόκκινες ραφές και επενδύσεις, όπως και τα μπάκετ καθίσματα.

Ο πίνακας οργάνων του 208 GTi διαθέτει τις απαραίτητες σπορ πινελιές.

Χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων για το 208 GTi.

Ξεχωρίζουν τα τεράστια paddles πίσω από το τιμόνι. Τραβώντας τα προς τα πίσω και πατώντας το φρένο, ενεργοποιείται η λειτουργία του Launch Control.

Στα highlights του νέου Clio R.S είναι και η προσφορά τηλεμετρίας!

Οι καμπίνες θυμίζουν πολεμίστρες

Διαβάστηκε από 32775 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/4/2013

Σπορ καθίσματα, χαρακτηριστικές σπορ λεπτομέρειες και κόκκινες πινελιές, που τονίζουν την… πολεμική ατμόσφαιρα, συναντάμε στους εσωτερικούς χώρους των δύο μοντέλων. 

Στο 208 GTi, όλα είναι διακοσμημένα σε αποχρώσεις του μαύρου, του χρωμίου και κυρίως του κόκκινου, που υπάρχει στις ραφές, στον πίνακα οργάνων, στα δερμάτινα μπάκετ, στον επιλογέα, στο τιμόνι, στις πόρτες και στην κεντρική κονσόλα. Όπως και στις απλές εκδόσεις, τις εντυπώσεις κερδίζει η έγχρωμη ψηφιακή οθόνη αφής του συστήματος infotainment. Το trip computer στο κέντρο του πίνακα οργάνων έχει έγχρωμη οθόνη, ενώ τα πεντάλ και το footrest είναι αλουμινένια.

Το Clio έχει και σύστημα τηλεμετρίας!
Το εσωτερικό του Renault Clio Renault Sport διαφοροποιείται κυρίως με τα μπάκετ καθίσματα, τις κόκκινες ραφές και επενδύσεις, όπως και τα στοιχεία αλουμινίου (επενδύσεις, πεντάλ). Και εδώ υπάρχει σύστημα infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής στην κονσόλα, αλλά θέλοντας να τονίσει τον καθαρόαιμο χαρακτήρα της κατασκευής, η Renault διαθέτει για το Clio R.S σύστημα τηλεμετρίας R.S. Monitor 2.0 που, μεταξύ άλλων, μετρά επιτάχυνση, πλευρικά g, απεικονίζει σε πραγματικό χρόνο δεδομένα από τον κινητήρα και το κιβώτιο, την πίεση στο turbo και καταγράφει μέχρι και χρόνους για το 0-100 χλμ./ώρα και το 0-400 μ. κτλ! Aλλο ένα χαρακτηριστικό στην καμπίνα του Clio είναι ο επιλογέας του κιβωτίου ταχυτήτων EDC.