Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
15 φωτογραφίες »

Tο Renault Kadjar διακρίνεται για το ποιοτικό και το hi-tech προφίλ του εσωτερικού του, ενώ ικανοποιεί και με τους χώρους του.

Εσωτερικό- Χώροι

65.880 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2021)

Πιο ευχάριστο το Kadjar, πιο ευρύχωρο το Karoq
Στο εσωτερικό η εικόνα του κάθε μοντέλου ξεχωριστά εκφράζει το αισθητικό και ποιοτικό προφίλ της εταιρείας που εκπροσωπεί. Το Renault Kadjar μετά την ανανέωσή του απέκτησε μια ακόμα πιο ποιοτική εικόνα και πιο hi-tech προφίλ. Στο ταμπλό συναντούμε μαλακό στην αφή υλικό και προσεγμένο φινίρισμα, ενώ την αναβάθμισή του συμπληρώνει και το καλύτερο επίπεδο συναρμολόγησης των τμημάτων του. Στην βασική έκδοση Sport Εdition ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και εκφράζει τον high-tech χαρακτήρα του μέσω της μεγάλης οθόνης αφής των 7 ιντσών και ο στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων, αλλά και τα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης που διαθέτει, ωστόσο από αυτά απουσιάζει το σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, στοιχείο που διαθέτουν τα άλλα δύο μοντέλα. 

Το Skoda Karoq προβάλει και στο εσωτερικό του ένα πιο διακριτικό επίπεδο σε εικόνα όμως και αυτό χαρακτηρίζεται αρκετά σύγχρονο και καλοφτιαγμένο. Το ταμπλό διαθέτει καλής ποιότητας χρησιμοποιούμενα υλικά, αρκετά μαλακά μέρη και αψεγάδιαστη συναρμολόγηση, ενώ η έκδοση Ambition που είναι πλέον η βασική του, διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών για το σύστημα infotainment συμπληρώνοντας τον ευχάριστο χαρακτήρα του και στο εσωτερικό του. 

Εμφανώς πιο λιτό σε εικόνα είναι το εσωτερικό του Suzuki SX4 S-Cross το οποίο απέχει αρκετά και σε ποιοτικό επίπεδο έναντι των άλλων δύο μοντέλων, κυρίως εξαιτίας της αποκλειστικής χρήσης σκληρών και μέτριας ποιότητας χρησιμοποιούμενων πλαστικών. Η συναρμολόγηση πάντως ικανοποιεί όπως και το φινίρισμα στην πλειοψηφία του, ενώ ξεχωρίζει για την πρακτικότητά του και την εργονομία του. Τέλος, η 7ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα infotainment δεν έχει την κορυφαία απεικόνιση και τα χαρακτηριστικά των αντίστοιχων συστημάτων των άλλων δύο, ωστόσο προσφέρει μια ευχάριστη high-tech νότα στο κατά τα άλλα «αδιάφορο» εσωτερικό. 

Οι χώροι είναι καλοί σε κάθε περίπτωση αποδεικνύοντας πως και τα 3 αυτοκίνητα είναι ικανά για τις μεταφορικές ανάγκες 5 επιβατών και των αποσκευών τους. Συγκριτικά πάντως, το Skoda Karoq είναι το πιο ευρύχωρο εκ των τριών προσφέροντας μεγαλύτερο αέρα για τα κεφάλια και τα πόδια των επιβατών, αλλά και σημαντικά μεγαλύτερο χώρο για τις αποσκευές τους (521 λίτρα έναντι των 472 του Kadjar και των 430 του SX4). Το επίσης καλό στον τομέα Kadjar τέλος, προσφέρει το μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος στο πίσω κάθισμα, διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά και ενός πέμπτου επιβάτη.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: