• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η πρεμιέρα του νέου μοτέρ της γαλλικής φίρμας θα γίνει με το πολυμορφικό Scenic.

Renault Scenic με νέο ντίζελ μοτέρ 1,7 λτ.

3.546 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/9/2018

Η Renault έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις αναβαθμίσεις στη γκάμα των κινητήρων της, ούτως ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις του προτύπου Euro6d Temp. Νέα προσθήκη ο 1.7 BluedCi σε δύο εκδόσεις ισχύος που κάνει την πρεμιέρα του στο Scenic.

Renault: Απόκτησε το Renault σου με προσφορά στην έκθεση αυτοκινήτου

Μετά το λανσάρισμα των βενζινοκινητήρων 1.3 TCe σε δύο version με 130 και 160 ίππους και 1.8 TCe με ισχύ έως 300 άλογα, που πληρούν τα νέα αυστηρότερα όρια εκπομπών ρύπων Euro6d Temp, η Renault προχωρά στην αναβάθμιση της γκάμας των ντίζελ κινητήρων με την ένταξη του νέου μοτέρ των 1,7 λτ. το οποίο εφοδιάζεται με τεχνολογία AdBlue.
 

Η πρεμιέρα του turbo ντίζελ κινητήρα χωρητικότητας 1.749 κ.εκ. με τεχνολογία επεξεργασίας των οξειδίων του αζώτου μέσω επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR) γίνεται με το Renault Scenic, παραγκωνίζοντας παράλληλα τα ομόσταβλα dCi μοτέρ των 1,5 και 1,6 λίτρων. Ο νέος κινητήρας προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος απόδοσης 120 και 150 ίππων, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές ακόμα οι τιμές για τη ροπή.

Υπενθυμίζουμε πως, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν εισάγεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά, κάτι το οποίο πρόκειται να αλλάξει μέχρι το τέλος του έτους. Ωστόσο, για να έχετε μια πρώτη εικόνα για τις τιμές του μοντέλου στα εδάφη της Γηραιάς Ηπείρου αναφέρουμε πως η βασική έκδοση με τον 1.7 BluedCi των 120 ίππων κοστίζει από 27.700 ευρώ στην αγορά της Γαλλίας, ενώ η ισχυρότερη version με τα 150 άλογα τιμάται από 34.200 ευρώ.

7 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  SCENIC