Στο video φαίνεται ξεκάθαρα μια κυρία με ένα δοχείο ποτίσματος να έχει ανοίξει το καπάκι του ντεπόζιτου και να ρίχνει το περιεχόμενο μέσα.

Ρίχνει νερό στο ντεπόζιτο! (+VID)

11.938 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2017)

Aυτόπτης μάρτυρας τράβηξε σε video μια κυρία να γεμίζει με νερό το ντεπόζιτο του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου της λίγο πριν το επιστρέψει στην εταιρεία. Δείτε το video!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει να γίνονται διάφορα σκηνικά με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, ωστόσο αυτό είναι κάτι που σίγουρα ξεπερνά τα όρια. Σύμφωνα με όσα βλέπουμε σε στο video αυτό, μια γυναίκα γεμίζει το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου με νερό ώστε να αυξηθεί η ένδειξη καυσίμου λίγο πριν το επιστρέψει στην εταιρεία.

Στο video φαίνεται ξεκάθαρα μια κυρία με ένα δοχείο ποτίσματος να έχει ανοίξει το καπάκι του ντεπόζιτου και να ρίχνει το περιεχόμενο μέσα. Αλήθεια, πόσες είναι οι πιθανότητες το δοχείο αυτό να ήταν γεμάτο βενζίνη; Mάλλον ελάχιστες.
 
Είναι πολύ πιθανόν, ότι η γυναίκα πίστευε ότι αν προσθέσει λίγο νερό, απλά θα αραίωνε λίγο το καύσιμο, αυξάνοντας την ποσότητα του. Ωστόσο είναι γνωστό πως αρκεί μια αρκετά μικρή ποσότητα νερού για να διαλύσει εντελώς τον κινητήρα του αυτοκινήτου.

 Δείτε το video.
 

NEO TRANSPORTER
test center