H γρίλια του μεγαλύτερου αδερφού i30 φαίνεται ότι θα υιοθετηθεί και στο i20.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H γρίλια του μεγαλύτερου αδερφού i30 φαίνεται ότι θα υιοθετηθεί και στο i20.

Ριζική ανανέωση για το Hyundai i20

5.802 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2017)

H Hyundai φαίνεται ότι θα ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό το i20, ώστε να αντέξει στον ανταγωνισμό δίπλα στο Fiesta και το ολοκαίνουριο Polo.

Είναι κοινώς παραδεκτό ότι αν εξαιρέσουμε κάποιες λίγες περιπτώσεις, σπάνια οι ανανεώσεις μοντέλων κατά την διάρκεια του κύκλου ζωής τους είναι τόσο ριζικές. Το i20 όμως φαίνεται ότι θα γίνει μια από αυτές τις εξαιρέσεις.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία που να αφορά τους κινητήρες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία που να αφορά τους κινητήρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να γίνουν αντιληπτά κάτω από το βαρύ καμουφλάζ του πρωτότυπου αυτού εδώ i20, o πρόβολος του μοντέλου αναμένεται να είναι αρκετά διαφοροποιημένος. Πιο συγκεκριμένα, η γρίλια του μεγαλύτερου «αδερφού» i30 φαίνεται ότι θα υιοθετηθεί και στο i20 μαζί με νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα πορείας LED  και στρογγυλού πλέον σχήματος προβολείς ομίχλης. Και ο μπροστινός προφυλακτήρας όμως δεν θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα αμετάβλητος.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, τα πίσω φωτιστικά σώματα πορείας αναμένονται ελαφρώς διαφοροποιημένα ενώ η πινακίδα θα μεταφερθεί από τον προφυλακτήρα στο πορτμπαγκάζ. Ως αποτέλεσμα, η συνολική σχεδίαση του πίσω μέρους του i20 αναμένεται να αλλαχθεί από τους νοτιοκορεάτες σχεδιαστές.
 
Ενώ πιθανότατα δεν θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές στο εσωτερικό, μπορούμε να περιμένουμε νέα υλικά στις επενδύσεις, ίσως ακόμη και νέα χειριστήρια καθώς και αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία που να αφορά τους κινητήρες, αλλά ακόμη και αυτοί μάλλον θα αναβαθμιστούν προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες καλύτερη απόδοση καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές CO2.
 
Όσον αφορά την ημερομηνία λανσαρίσματος, δεν έχει γίνει κάτι γνωστό, αλλά είναι δεδομένο ότι το ανανεωμένο Hyundai i20 θα πρέπει να παρουσιαστεί σύντομα ώστε να ανταγωνιστεί τους σημαντικά βελτιωμένους αντιπάλους, όπως το ολοκαίνουργιο Ford Fiesta ή το ολοκαίνουριο VW Polo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto