• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην έκθεση της Γενεύης εμφανίστηκε μία Rolls-Royce Ghost Elegance με μακρύ μεταξόνιο που ονομάζεται Diamond Stardust, ακριβώς επειδή είναι βαμμένη με ένα χρώμα που έχει γίνει από πραγματικά διαμάντια.

Δύο μήνες πήρε στους ανθρώπους της φίρμας να τελειοποιήσουν το φινίρισμα του αυτοκινήτου. Μέσω μικροσκοπίου εξετάστηκαν τα διαμάντια για να ελεγχθεί η αντίδρασή τους στο φως.

Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί μαύρα δέρματα μπροστά και γκρι πίσω, ενώ το παρόν δίνουν οι κόκκινες πινελιές, οι ξύλινες επενδύσεις Τudor Oak και ένα μοναδικό ρολόι στο ταμπλό.

Rolls-Royce από διαμάντια

Διαβάστηκε από 3019 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/3/2017

H Rolls-Royce επιλέγει τα καλύτερα διαμάντια και τα κάνει σκόνη για να βάψει με αυτά μια Ghost, δημιουργώντας έτσι κατά παραγγελία τη μοναδική έκδοση Diamond Stardust.

 
Στο μυαλό των κοινών θνητών, δεν υπάρχει κάτι που να χρειάζεται μία Rolls-Royce για να είναι πολυτελής και μοναδική. Τι παραπάνω να ζητήσεις όταν οδηγείς την επιτομή της χλιδής, έναν θρύλο της αυτοκίνησης; Οι Βρετανοί όμως δεν απευθύνονται σε εμάς, οι πελάτες τους είναι πιο δύσκολοι και τα αυτοκίνητα που προκύπτουν κατά παραγγελία είναι εξατομικευμένα και συχνά αποστομωτικά.
 
Ένα τέτοιο παράδειγμα, μάλιστα, έφτασε φέτος μέχρι την έκθεση της Γενεύης. Πρόκειται για μία Ghost Elegance με μακρύ μεταξόνιο που ονομάζεται Diamond Stardust, ακριβώς επειδή είναι βαμμένη με ένα χρώμα που έχει γίνει από πραγματικά διαμάντια.
   
Δύο μήνες πήρε στους ανθρώπους της φίρμας να τελειοποιήσουν το φινίρισμα του αυτοκινήτου. Μέσω μικροσκοπίου εξετάστηκαν τα διαμάντια για να ελεγχθεί η αντίδρασή τους στο φως. Δημιουργήθηκε μία άριστης ποιότητας σκόνη από διαμάντια, την οποία και ανακάτεψαν με τη βαφή. Επιπλέον τοποθετήθηκε μια επίστρωση λάκας, βελτιστοποιώντας το φινίρισμα του οχήματος.
 
Η απόχρωση του οχήματος διακοσμήθηκε με κόκκινες και μαύρες ρίγες, οι οποίες βάφτηκαν στο χέρι. Οι σπέσιαλ τροχοί είναι 21 ιντσών, ενώ ανυψωμένο είναι το στολίδι Spirit of Ecstasy. Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί μαύρα δέρματα μπροστά και γκρι πίσω, ενώ το παρόν δίνουν οι κόκκινες πινελιές, οι ξύλινες επενδύσεις Τudor Oak και ένα μοναδικό ρολόι στο ταμπλό.

Το αποτέλεσμα σύμφωνα με τη Rolls-Royce είναι ότι πιο γυαλιστερό υπάρχει. Μπορεί η Diamond Stardust να είναι η πρώτη του είδους της, αλλά αμφιβάλουμε πως θα είναι η τελευταία.