Ο Γερμανός πρωταθλητής τοποθετήθηκε επί της φήμης γύρω από το όνομα του Sebastian Vettel.

Ο Γερμανός πρωταθλητής τοποθετήθηκε επί της φήμης γύρω από το όνομα του Sebastian Vettel.

Rosberg: Ναι για Vettel στη Mercedes

2.353 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2017)

O Γερμανός πρωταθλητής Nico Rosberg αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πλαισίωνε φέτος ο Αλόνσο τον Χάμιλτον και στήριξε την επιλογή του Μπότας από την ομάδα του Brackley.

Aκόμη δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τη στιγμή που ο Valtteri Bottas υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τη Mercedes και ήδη έχουν ξεκινήσει να διαδίδονται φήμες για το 2018 και τον ανταγωνιστή του, Lewis Hamilton.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Για την ακρίβεια, ένα συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Sebastian Vettel θα πάρει τη θέση , με τον Nico Rosberg να υποστηρίζει ότι αυτή θα είναι μια λογική επιλογή για την ομάδα της Mercedes.
O παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε σε Ιταλική εφημερίδα πως ακριβώς επειδή το συμβόλαιο του Vettel με τη Ferrari λήγει φέτος, θα είναι μια αναμενόμενη επιλογή για τη Μercedes, αλλά θα πρέπει πρώτα να εξετάσουν προσεκτικά το ενδεχόμενο.

Τέλος, πρόσθεσε ότι η περίπτωση του να βρεθούν σαν αντίπαλοι οι Alonso και Hamilton ύστερα από 10 χρόνια θα είναι ένα ωραίο θέαμα, αλλά ο Bottas θα κάνει μεγαλύτερη αίσθηση για τη Mercedes.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto