To Karoq θα κατασκευαστεί σύνολο σε πέντε εργοστάσια σε όλο τον κόσμο.

Ρωσία και Σλοβακία το Skoda Karoq

1.721 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2019)

Η ζήτηση για το Skoda Karoq φαίνεται πως είναι μεγάλη έτσι ο Όμιλος Volkswagen αποφάσισε να διαθέσει την κατασκευή του SUV σε δύο νέες εγκαταστάσεις.

Το Karoq μπήκε στη γραμμή παραγωγής στις 12 Δεκεμβρίου, στο εργοστάσιο που εδρεύει στη ρωσική πόλη  Nizhny Novgorod. Τα μοντέλα που θα κατασκευαστούν στο ρωσικό εργοστάσιο θα προμηθεύσουν την τοπική αγορά, ωστόσο δεν θα είναι τα μοναδικά καθώς το εργοστάσιο της Skoda στην Μπρατισλάβα  της Σλοβακίας θα αναλάβει με τη σειρά του την κατασκευή του ίδιου μοντέλου από το φθινόπωρο του 2020.
 
Αυτό σημαίνει ότι το Karoq θα κατασκευαστεί σύνολο σε πέντε εργοστάσια σε όλο τον κόσμο: Kvasiny και Mladá Boleslav (Τσεχία), Μπρατισλάβα (Σλοβακία), Nizhny Novgorod (Ρωσία) και Ningbo (Κίνα).
 
Το compact SUV της Skoda είναι σύμφωνα με τη μάρκα ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της προς το παρόν, με παγκόσμιες παραδόσεις που ξεπερνούν τις 137.700 μονάδες τους πρώτους 11 μήνες του τρέχοντος έτους. Το 2018, η αυτοκινητοβιομηχανία παρέδωσε 115.700 μονάδες σε πελάτες της σε όλο τον κόσμο, με τον συνολικό αριθμό μονάδων που δημιουργήθηκαν από την κυκλοφορία του μοντέλου τον Οκτώβριο του 2017 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2019 να φτάνουν τις 250.000.
 
Το Skoda Karoq θα κυκλοφορήσει στη Ρωσία από το πρώτο τρίμηνο του 2020 και θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις και δύο κινητήρες βενζίνης.

Mercedes
test center