Όμορφο με σύγχρονο διάκοσμο και ποιοτικό παρά τα σκληρά πλαστικά, είναι το εσωτερικό του Arona.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Όμορφο με σύγχρονο διάκοσμο και ποιοτικό παρά τα σκληρά πλαστικά, είναι το εσωτερικό του Arona.

Εσωτερικό: Μόνη αλλαγή ο χώρος αποσκευών

104.924 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2019)

Η εξωτερική εμφάνιση των τριών μοντέλων δεν αλλάζει στο παραμικρό στις εκδόσεις φυσικού αερίου, εκτός φυσικά από το διακριτικό λογότυπο στο πίσω μέρος του αμαξώματος, που δηλώνει το καύσιμο του κινητήρα. Εξάλλου τα τρία μοντέλα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, με πανομοιότυπη μάσκα, αιχμηρά φωτιστικά σώματα και μεγάλο αεραγωγό στον προφυλαχτήρα.

Το ταμπλό του Leon μας έχει κερδίσει με το μαλακό υλικό και τη συναρμογή του. Η οθόνη της βασικής έκδοσης είναι μικρή, αλλά λειτουργικά είναι άρτια.

Το ταμπλό του Leon μας έχει κερδίσει με το μαλακό υλικό και τη συναρμογή του. Η οθόνη της βασικής έκδοσης είναι μικρή, αλλά λειτουργικά είναι άρτια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πιο ιδιαίτερο λόγω αμαξώματος το Arona, που ακολουθεί μια κουπέ λογική στη σχεδίασή του με την κεκλιμένη οροφή, διαμορφώνοντας ένα πιο μοντέρνο και σπορ παρουσιαστικό, αρκετά επιβλητικό για τα δεδομένα της κατηγορίας του το Ibiza, χάρη στο φαρδύ του αμάξωμα, που θυμίζει μικρογραφία του Leon.

Νεανικά μέσα τα Ibiza, Arona, με μαλακό υλικό το Leon
Αντίστοιχα και στο εσωτερικό δεν υπάρχουν αλλαγές στη σχεδίαση των τριών ισπανικών μοντέλων, παρά μόνο στον πίνακα οργάνων, όπου υπάρχουν 2 δείκτες καυσίμου (CNG και βενζίνης), καθώς και νέες ενδείξεις στην οθόνη πληροφοριών.

Η σχεδίαση στην καμπίνα των Ibiza και Arona είναι ίδια, με τη μεγάλη φάση που διατρέχει σε όλο το μήκος του ταμπλό και τους οριζόντιους αεραγωγούς, με μόνη διαφορά τα χειριστήρια του κλιματισμού, όντας σχετικά λιτή, αλλά μοντέρνα, με πολύ καλό φινίρισμα και στιβαρή συναρμολόγηση στα σκληρά πλαστικά μέρη του ταμπλό.

Το Leon διαφέρει και ως προς τη σχεδίαση, που είναι πιο συντηρητική, αλλά και ως προς τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί. Η χρήση μαλακού υλικού αναβαθμίζει την απτή ποιότητα, ενώ και σε αυτή την περίπτωση φινίρισμα και συναρμογή ικανοποιούν πλήρως.

Ίδιοι χώροι για επιβάτες, μειωμένοι για τις αποσκευές
Η ύπαρξη δεύτερης δεξαμενής καυσίμου για το φυσικό αέριο στο πίσω μέρος του αμαξώματος έχει επηρεάσει την συνολική χωρητικότητα του χώρου αποσκευών στα τρία μοντέλα. Στο Ibiza η μείωση είναι σχεδόν 100 λίτρα, στα 262 από 355, ενώ στο Arona, ο χώρος αποσκευών έχει μειωθεί κατά 118 λίτρα, όντας συνολικά 282 λίτρα λτ., ενώ ίδια τάξεως μείωση θα συναντήσουμε και στο Leon, που πλέον απαριθμεί 275 λίτρα από τα 380. 
 Όσον αφορά στους επιβάτες, οι διαστάσεις παραμένουν αμετάβλητες προς όλες τις κατευθύνσεις, ικανές να φιλοξενήσουν με άνεση τέσσερις επιβάτες και υπό προϋποθέσεις και πέμπτο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center