SEAT Ibiza: «Γεμάτο» από τη βασική με βενζίνη και CNG
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

SEAT Ibiza: «Γεμάτο» από τη βασική με βενζίνη και CNG

9.621 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2021)

Ενδιαφέρεσαι για SEAT Ibiza; Εδώ θα βρεις τιμές, εκδόσεις, κινητήρες και εξοπλισμό με τα οποία διατίθεται στην ελληνική αγορά το δημοφιλές ισπανικό μικρό!

Το SEAT Ibiza μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως το «άγιο δισκοπότηρο» των πωλήσεων της SEAT από την πρώτη μέχρι και την τρέχουσα 5η γενιά του. Μάλιστα πριν από λίγο διάστημα το ισπανικό μικρό ανανεώθηκε και συνεχίζει την πορεία του στην ελληνική αγορά με ακόμα περισσότερα εφόδια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Προκειμένου να έχετε μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη για την γκάμα των εκδόσεων του Ibiza, το autotriti.gr ετοίμασε ένα σύντομο οδηγό με τις εξοπλιστικές εκδόσεις, τους κινητήρες και τις τιμές του δημοφιλούς μοντέλου στη χώρα μας.
 

Κινητήρες 

Κάνοντας την αρχή από τα μηχανικά σύνολο να πούμε πως παλέτα των κινητήριων συνόλων αποτελείται από επιλογές βενζίνης από 80 έως 150 άλογα που συνδυάζονται είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο DSG κιβώτιο. Πιο συγκεκριμένα ο τρικύλινδρος ατμοσφαιρικός του 1,0 λίτρου αποδίδει 80 άλογα και 93 Νm ροπής και συνδυάζεται μόνο με μηχανικό κιβώτιο, ο 1.000άρης TSI διατίθεται σε έκδοση με 95 ίππους και μηχανικό κιβώτιο και 110 ίππους με χειροκίνητη ή αυτόματη DSG μετάδοση. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται ο 1.500άρης TSI των 150 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG), ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την εναλλακτικού καυσίμου TGI έκδοση των 90 PS με φυσικό αέριο και βενζίνη που προσφέρει μεγάλη αυτονομία.
 

Εκδόσεις 

Έξι επίπεδα εξοπλισμού είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα πρόκειται κατά σειρά για τα Reference, Business, Style, Optimum, FR και FR Vision. Όσο προχωρούμε στις εκδόσεις, τόσο αυξάνεται και ο εξοπλισμός.
 

Εξοπλισμός και τιμές 

Στη βασική έκδοση Reference διατίθεται αποκλειστικά το μοντέλο με τον τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό του 1,0 λίτρου που αποδίδει 80 άλογα. Το κόστος ξεκινά από τις 14.290 ευρώ και μέσα στον εξοπλισμό μπορεί να βρεις κανείς μεταξύ άλλων: Μηχανικό κλιματισμό CLIMATIC, υπολογιστής ταξιδίου, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικούς καθρέπτες, προβολείς LED μπροστά-πίσω, φώτα ημέρας LED,  ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής 8,25 ιντσών, Bluetooth. Παράλληλα από τη βασική έκδοση υπάρχουν πολλά συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, τα οποία βρισκουμε και στις υψηλότερες εκδόσεις, αφού όπως φαίνεται η SEAT δεν κάνει... εκπτώσεις στη βασική της. Ενδεικτικά να πούμε πως ανάμεσά τους βρίσκονται τα ABS, ESP, Front Assist με προστασία πεζών, σύστημα προειδοποίησης κόπωσης, σύστημα συγκράτησης αυτοκινήτου στη λωρίδα κυκλοφορίας (Lane Assist), προειδοποίηση απώλειας πίεσης ελαστικών κ.α. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Audi