• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

SEAT Leon TGΙ

SEAT Leon TGΙ

Επισκεφθείτε την έκθεση «Αυτοκίνηση 2017» και ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις γύρω από την Αεριοκίνηση που συμφέρει!

SEAT Leon 1,4 TGΙ: Το φθηνότερο μικρομεσαίο CNG

Διαβάστηκε από 9413 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/11/2017
 

Τι κι αν τo diesel πεθαίνει και η βενζίνη ακριβαίνει, το φυσικό αέριο (CNG) είναι εδώ για να δώσει την οικονομικότερη «πράσινη» λύση στην Ελλάδα!

Infos
- Kαίει 3,0 ευρώ/100 χλμ.

- Κοστίζει 18.245 ευρώ
 
Το SEAT Leon διατίθεται και σε έκδοση με φυσικό αέριο, χρησιμοποιώντας το σχετικό σύστημα αεριοκίνησης, που διαθέτει τόσο το A3 g-tron, όσο και το αντίστοιχο VW Golf . Η συγκεκριμένη έκδοση φέρει τον γνώριμο κινητήρα διπλού καυσίμου 1,4 TGI, που αποδίδει 110 ίππους και 250 Nm ροπής.
 

Το μεγάλο του ατού είναι η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, αλλά και η καλή αυτονομία του. Συγκεκριμένα, με τη χρήση φυσικού αερίου, η αυτονομία του αγγίζει τα 400 χιλιόμετρα και η συνολική τα 1.300 χλμ. Σύμφωνα με την SEAT, η μέση κατανάλωση φυσικού αερίου είναι 3,5 κιλά ανά 100 χιλιόμετρα, κάτι που μεταφράζεται σε 3,0 ευρώ/100χλμ.

Διαθέσιμο αποκλειστικά ως πεντάθυρο, το αεριοκίνητο SEAT Leon συνδυάζει την οικονομία στην κίνηση με την πολύ καλή τιμή κτήσης.

Επισκεφθείτε την έκθεση «Αυτοκίνηση 2017» και ενημερωθείτε για ΟΛΕΣ τις εξελίξεις γύρω από την Αεριοκίνηση που ΣΥΜΦΕΡΕΙ!