" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι εκδόσεις των μοντέλων με Φυσικό Αέριο διευρύνονται όλο και περισσότερο, με τη SEAT να λανσάρει στην Ελλάδα το πρώτο μικρομεσαίο της αγοράς με CNG, το νέο SEAT Leon 1,4 TGI.

Σταθερό, στιβαρό και πλήρως ελεγχόμενο παραμένει το SEAT Leon 1,4 TGI σε μια διαδρομή με στροφές.

Στο ποιοτικό εσωτερικό του SEAT Leon 1,4 TGI, μόνο οι ενδείξεις για το φυσικό αέριο στον πίνακα οργάνων και την κεντρική οθόνη, διαφοροποιούν την έκδοση.

Οι δεξαμενές του φυσικού αερίου έχουν χωρητικότητα 15 λίτρα και τοποθετούνται κάτω από το δάπεδο του πορτ-μπαγκάζ, κλέβοντας ωστόσο 105 λτ. ωφέλιμου όγκου.

Δοκιμή: SEAT Leon 1,4 TGI

Διαβάστηκε από 36244 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/5/2014

Με αυτονομία κίνησης 1.300 χλμ. και κόστος φυσικού αερίου μόλις 3,5 ευρώ ανά 100 χλμ., το νέο SEAT Leon 1,4 TGI έρχεται για να εκτοξεύσει τον οικονομικό χαρακτήρα του ως το πρώτο μικρομεσαίο με φυσικό αέριο της ελληνικής αγοράς.

 
Στα γρήγορα:
• Κινητήρας διπλού καυσίμου 1,4 TGI με 110 PS
• Μέση κατανάλωση 3,5 κιλά φυσικού αερίου ανά 100 χλμ.
• Έχει αυτονομία 1.300 χλμ.
• Κοστίζει 18.590 ευρώ

+ Οικονομία κίνησης, συνδυασμένη αυτονομία, κατανάλωση, ποιότητα, οδική συμπεριφορά, ποιότητα κύλισης, χώροι επιβατών
- Χωρητικότητα πορτ-μπαγκάζ, σχεδίαση εσωτερικού

Οι εκδόσεις των μοντέλων με Φυσικό Αέριο διευρύνονται όλο και περισσότερο, με τη SEAT να λανσάρει στην Ελλάδα το πρώτο μικρομεσαίο της αγοράς με CNG, το νέο SEAT Leon 1,4 TGI. Αισθητικά, η έκδοση του Leon με Φυσικό Αέριο δεν διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδοχές του μοντέλου της SEAT, με μόνο το λογότυπο «TGI» στο πίσω μέρος να υποδηλώνει τη διαφορετικότητα της επιλογής. Από εκεί και πέρα, το Leon 1,4 TGI παραμένει αρκούντως δυναμικό, καλαίσθητο και με ένα ξεκάθαρα χατσμπακ αμάξωμα 4.263 χλστ. μήκους.

Με 18.590 ευρώ
Το νέο
SEAT Leon 1,4 TGI διατίθεται στη χώρα μας σε μια και μοναδική εξοπλιστική έκδοση (Style), η οποία διαθέτει μια πλούσια λίστα εξοπλιστικών στοιχείων. Τιμολογιακά, η έκδοση αυτή κοστίζει 18.590 ευρώ (με απόσυρση και έκπτωση), ένα ποσόν που κρίνεται καλό, με βάση την οικονομία που προσφέρει, αλλά και την εξοπλιστική της πληρότητα.