Στο ποιοτικό εσωτερικό του SEAT Leon 1,4 TGI, μόνο οι ενδείξεις 
για το φυσικό αέριο στον πίνακα οργάνων και την κεντρική οθόνη, διαφοροποιούν την έκδοση.

Στο ποιοτικό εσωτερικό του SEAT Leon 1,4 TGI, μόνο οι ενδείξεις για το φυσικό αέριο στον πίνακα οργάνων και την κεντρική οθόνη, διαφοροποιούν την έκδοση.

Εσωτερικό: Παραμένει ποιοτικό και καλαίσθητο

44.809 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2014)

Στο εσωτερικό του SEAT Leon 1,4 TGI οι διαφορές σε σχέση με το αντίστοιχο τμήμα των υπολοίπων Leon αφορούν μόνο στις επιπλέον πληροφορίες, που απαιτεί η ύπαρξη του φυσικού αερίου. Έτσι, στον πίνακα οργάνων υπάρχουν δύο διαφορετικές ενδείξεις για την ποσότητα του καυσίμου που υπάρχει στα ρεζερβουάρ, μια για το φυσικό αέριο και μια για τη βενζίνη. Έπειτα, στις ενδείξεις του trip computer αλλά και σε αυτές της κεντρικής οθόνης αφής στην κονσόλα, έρχονται να προστεθούν και αυτές για το φυσικό αέριο. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές στο εσωτερικό, το οποίο ικανοποιεί πλήρως ποιοττικά και έχει καλή αισθητική.


Ευρύχωρο, αλλά με πιο μικρό πορτ-μπαγκάζ
Στον τομέα των χώρων, το Leon 1,4 TGI συνεχίζει να προσφέρει άνεση για έως και 5 ενήλικες επιβάτες, με το χώρο για τα γόνατα και τα κεφάλια των πίσω καθήμενων, να είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία. Στο πορτ-μπαγκάζ ωστόσο, η ύπαρξη των δεξαμενών του φυσικού αερίου, σε συνδυασμό και με το στάνταρ ρεζερβουάρ καυσίμου (50 λίτρα), έρχονται για να μειώσουν τη χωρητικότητά του κατά 105 λτ. σε σχέση με αυτό των υπολοίπων Leon, διαμορφώνοντάς τον ωφέλιμο όγκο στα 275 λτ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN