--- Σάινθ ο αντι-Αλόνσο στη McLaren
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Αλόνσο βρήκε η McLaren η οποία ανακοίνωσε πως ο Ισπανός οδηγός θα αντικατασταθεί από τον Κάρλος Σάινθ.

Σάινθ ο αντι-Αλόνσο στη McLaren

Διαβάστηκε από 1677 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/8/2018
 

Τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Αλόνσο βρήκε η McLaren η οποία ανακοίνωσε πως ο Ισπανός οδηγός θα αντικατασταθεί από τον Κάρλος Σάινθ.

Όπως σας ενημέρωσε το autotriti.gr ο Φερνάντο Αλονσό πραγματοποιεί τη τελευταία του σεζόν στη Formula 1, έχοντας ανακοινώσει το τέλος του μαζί με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο οι άνθρωποι της McLaren όπως φαίνεται κινήθηκαν αστραπιαία και λίγες ώρες μετά ανακοίνωσαν τον αντικαταστάτη του Ισπανού, ο οποίος θα είναι ο συμπατριώτης του Κάρλος Σάινθ.
 
Η McLaren δια στόματος του Διευθύνοντα Συμβούλου της Zak Brown, επιβεβαίωσε την είδηση αυτή λέγοντας: «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που ο Carlos θα είναι μαζί μας ως οδηγός της McLaren. Τον αξιολογούσαμε εδώ και αρκετό καιρό και τον εκτιμούμε πολύ καθώς συγκαταλέγεται μεταξύ της νέας γενιάς οδηγών που αναδύονται στη Formula 1».
Από τη μεριά του ο Σάινθ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα είμαι οδηγός της McLaren από τη σεζόν του 2019. Είναι κάτι που έψαχνα από καιρό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για επόμενο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα μου».
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο επόμενο χρονικό διάστημα η βρετανική ομάδα θα αποκαλύψει και τον δεύτερο οδηγό που θα από τη νέα χρονιά θα οδηγήσει το δεύτερο μονοθέσιο της McLaren.