Έρχεται μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση της Skoda Octavia RS (φωτό);

Έρχεται μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση της Skoda Octavia RS (φωτό);

Scoop: Έρχεται Skoda Octavia RS 245;

4.528 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2017)

Έντονες φήμες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, σχετικά με επικείμενη παρουσίαση μιας ακόμη πιο γρήγορης Skoda Octavia RS, με την ονομασία RS 245!

Δεν έχει περάσει ακόμη ούτε ένας μήνας από την παρουσίαση της Skoda Octavia RS (μπορείτε να δείτε την σχετική είδηση κάνοντας κλικ εδώ) και κάποιες πληροφορίες έκαναν την εμφάνισή τους για μια ακόμη πιο ισχυρή αλλά και exclusive έκδοσή της, που είναι προ των πυλών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με τις  πληροφορίες αυτές, ακόμα και σε λιγότερες από 24 ώρες θα παρουσιαστεί μια ακόμη έκδοση του μοντέλου, που θα ονομάζεται Octavia RS 245. Πρόκειται για μία «έκπληξη» από την Skoda, η οποία λέγεται ότι θα δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στην Βιέννη της Αυστρίας, στην ειδική εκδήλωση για το ντεμπούτο της νέας Octavia facelift.
H τσεχική εταιρεία δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, πέρα από το ότι θα πρόκειται για μια «αποκλειστική, υψηλών επιδόσεων RS έκδοση». Η νέα έκδοση πιθανολογείται ότι θα έχει κινητήρα με απόδοση 245 ίππων, 15 παραπάνω από την «απλή» RS, ενώ ίσως φέρει και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό, όπως αυτό της έκδοσης RS 230 του προηγούμενου μοντέλου.

Με βάση αυτές τις –ακόμη ανεπιβεβαίωτες επίσημα- πληροφορίες, το νέο Octavia RS 245 θα επιταχύνει από 0-100 σε λιγότερα από 6,7 δευτερόλεπτα, με την τελική του ταχύτητα περιορισμένη στα 250χμ/ώρα. Περιμένουμε και περισσότερα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center