Το νέο Fiesta ενσωματώνει στοιχεία στην αισθητική του από το B-MΑΧ και C-MAX, παραπέμποντας έτσι σε μια πιο πολυμορφική προσέγγιση σε σχέση με την τωρινή, κάτι που συναντάμε όλο και πιο συχνά στα μικρ

Το νέο Fiesta ενσωματώνει στοιχεία στην αισθητική του από το B-MΑΧ και C-MAX, παραπέμποντας έτσι σε μια πιο πολυμορφική προσέγγιση σε σχέση με την τωρινή, κάτι που συναντάμε όλο και πιο συχνά στα μικρά αυτοκίνητα.

Scoop: Ford Fiesta

8.533 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2016)

Το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της Ford περνάει στην 7η γενιά του και έρχεται ριζικά διαφοροποιημένο σε σχέση με το παρελθόν με μοναδικό του στόχο να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία που συνοδεύει το όνομά του από το 1976 έως και σήμερα.

Η τελευταία γενιά του Ford Fiesta παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης το 2008, με την ανανεωμένη έκδοση να κάνει το ντεμπούτο της το 2012 στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες, που συνέλεξε ο κατάσκοπός μας, η νέα έβδομη γενιά του Ford Fiesta βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης επί ευρωπαϊκού εδάφους, και αναμένεται να έχει ριζικές αλλαγές σε ότι πολλούς τομείς, από το σχεδιαστικό ύφος, μέχρι τη γκάμα των μηχανικών συνόλων.
Όπως λέγεται το επερχόμενο Fiesta θα μεγαλώσει σε διαστάσεις προς κάθε κατεύθυνση κατά μερικά χιλιοστά, ξεπερνώντας για πρώτη φορά τα 4 μέτρα σε μήκος, μεγαλώνοντας κατ` επέκταση τους χώρους της καμπίνας του «μικρού» της Ford. 
Οι κύριες αλλαγές ωστόσο, αναμένονται στη σχεδίαση του μελλοντικού Fiesta, στο οποίο όπως βλέπετε και στην αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα έχουν ενταχθεί νέα φωτιστικά σώματα εμπρός, με τους LED προβολείς ημέρας να είναι «κρυμμένοι» στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.
Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, που αναμένεται να εξοπλίσουν το Fiesta, καθώς οι τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες λένε πως θα απαρτίζεται από turbo και ατμοσφαιρικά σύνολα σε εύρος από 1,0 λτ. έως και 1,6 λτ., ενώ ο TDCi πετρελαιοκινητήρας των 1,5 λτ. με απόδοση 95, 105 και 120 ίππων θα συνεχίσει να εξοπλίζει τις 3 εκδόσεις του νέου Fiesta προσφέροντας εξαιρετικές τιμές κατανάλωσης και επιδόσεων αναλογικά.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το επίσημο ντεμπούτο του επερχόμενου Ford Fiesta αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο έτος. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center