• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι συνάδελφοι του IndianAutosBlog έφτιαξαν την πρώτη ψηφιακή απεικόνιση της BMW X2 με βάση τα ασπρόμαυρα σκίτσα.

Η νέα BMW X2 ψηφιακά

Διαβάστηκε από 41201 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/8/2017
 

Με βάση τα επίσημα σκίτσα-πατέντες, δημιουργήθηκε ψηφιακά η έκδοση παραγωγής της BMW X2. Λόγος γίνεται για το μικρότερο coupe αισθητικής μοντέλο της οικογένειας «Χ», το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο.

Οι τακτικοί αναγνώστες μας ίσως θυμούνται πως λίγες ημέρες πριν είχαν δημοσιοποιηθεί κάποια σκίτσα με τα οποία η BMW κατοχύρωσε τη μορφή της έκδοσης παραγωγής της νέας Χ2. Ήταν ζήτημα χρόνου να υπάρξει η πρώτη ψηφιακή απεικόνιση της BMW X2 με βάση τα ασπρόμαυρα σκίτσα.
 
Υπεύθυνοι για τη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της BMW X2 είναι οι συνάδελφοι του IndianAutosBlog. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η Χ2 τοποθετείται ανάμεσα στις X1 και X3, και όπως οι μεγαλύτερες «αδελφές» της έχει και αυτή coupe αισθητική. Η BMW έχει υποσχεθεί πως η έκδοση παραγωγής θα μείνει πιστή στο πνεύμα του πρωτότυπου BMW Concept X2.
   
Η νέα X2 θα πατήσει στην πλατφόρμα της X1, οπότε στις βασικές της εκδόσεις θα είναι προσθιοκίνητη. Από τη Χ1 θα προέρχονται και οι turbo κινητήρες των 1,5 και 2,0 λίτρων, ενώ το παρόν θα δώσει ένα νέο επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η νέα BMW X2 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, ενώ οι πωλήσεις της θα αρχίσουν στο πρώτο μισό του επόμενου έτους. Περίπου τότε θα εμφανιστεί και η κορωνίδα BMW X7.

Tags: BMW, BMW X2
 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ