Το Audi A5 θα είναι έτοιμο στα μέσα του 2017 όπως όλα δείχνουν. Πρώτη θα παρουσιαστεί η Coupe έκδοση.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Audi A5 θα είναι έτοιμο στα μέσα του 2017 όπως όλα δείχνουν. Πρώτη θα παρουσιαστεί η Coupe έκδοση.

Έρχεται το 2017

10.953 Επισκέψεις στο άρθρο (24/12/2015)

Η Audi βρίσκεται ήδη στην διαδικασία των δοκιμών εξέλιξης για το νέο A5 και αυτό αφορά όλη την γκάμα του μοντέλου, όπερ σημαίνει Coupe, Cabrio και Sportback αμάξωμα.

Η νέα γενιά του Audi A5 θα είναι έτοιμη στα μέσα του 2017 αλλά εμείς έχουμε σε αποκλειστικότητα τις πρώτες, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, όλων των εκδόσεων αμαξώματος.
Όπως φαίνεται σε αυτές, το νέο A5 θα έχει πιο επιθετικό εμπρός μέρος, το οποίο θα ενστερνίζεται σχεδιαστικά αυτό του Audi A4. Εξάλλου και τα δύο μοντέλα πατάνε στην ίδια πλατφόρμα MLB, η οποία αποτελεί και τη βάση για τα περισσότερα μοντέλα της μάρκας από το A4 και πάνω. Φυσικά δεν θα λείπουν τα νέα laser φώτα της Audi. Όσον αφορά το εσωτερικό, εκεί δεν περιμένουν σχεδιαστικές εξάρσεις. Θα ακολουθεί και αυτό τη σχεδιαστική λογική του A4, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε ψηφιακό πίνακα οργάνων και το νέας γενιάς MMI.Όπως είναι λογικό οι εκδόσεις κινητήρων θα είναι ανάλογες με αυτές του Audi A4. Ξεκινώντας με τους βενζινοκινητήρες, δεν αποκλείεται να δούμε βασική έκδοση 1,4 λίτρων, με 150 ίππους και 250 Nm ροπής, όπως και στο A4. Για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, θα υπάρχει ο 2λιτρος TFSI με δύο εκδόσεις ισχύος, 190 ίππων και 252 ίππων με 320 Nm και 370 Nm ροπής αντίστοιχα.Στο κομμάτι των diesel τώρα, θα δούμε τον 2λιτρο TDI με 150 και 190 ίππους, ενώ κορυφαίος στη γκάμα θα είναι ο 3λιτρος TDI κινητήρας με 218 και 272 ίππους. Όπως και στο A4 έτσι και στο νέο A5, θα υπάρχει χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων (ελαφρύτερο κατά 16 κιλά), ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό θα υπάρχει το επίσης νέο 7άρι αυτόματο κιβώτιο S tronic (διπλού συμπλέκτη). Λογικά η κορυφαία πετρελαιοκίνητη έκδοση θα έχει το tiptronic των οκτώ σχέσεων. Το αν θα ακολουθήσουν εκδόσεις g-tron (φυσικό αέριο) και e-tron (plug-in υβριδική) δεν το γνωρίζουμε από τώρα αλλά είναι πολύ πιθανό. Το σίγουρο όμως είναι να δούμε τις κορυφαίες εκδόσεις S5 και RS5.

H Cabrio έκδοση του A5 θα παρουσιαστεί μετά την coupe εκδοχή και θα διαφέρει σχεδιαστικά, μόνο στο πίσω μέρος και στην έλλειψη οροφής.

H Cabrio έκδοση του A5 θα παρουσιαστεί μετά την coupe εκδοχή και θα διαφέρει σχεδιαστικά, μόνο στο πίσω μέρος και στην έλλειψη οροφής.

Mercedes
moto